"İSTEDİĞİMİZİ SAHAYA YANSITAMADIK"

Elazığ Karakoçan FK Teknik Sorumlusu Ender Çınar, oyuna sonradan giren oyuncuların düşündükleri katkıyı veremediklerini söyledi…

"İSTEDİĞİMİZİ SAHAYA YANSITAMADIK"
Haber albümü için resme tıklayın

3. Lig 2. Grup'ta mücadele veren Harput Dibek Karakoçan FK. Teknik Sorumlusu Ender Çınar BÜ Alanya Kestelspor maçında özellikle ikinci yarıda oyun planını sahaya yansıtamadıklarını belirtti.

Bir haftada üç maç oynamak zorunda olduklarını belirten Ender Çınar, “BÜ Alanya Kestelspor ligin ikinci yarısına yaptığı transferler ile çok güçlü bir takım olarak başladı ve iyi neticeler aldı. Bize karşıda iyi mücadele ettiler. Biz ilk yarıda rakibimiz ile iyi mücadele ettik. Pozisyonlarda bulduk ancak değerlendiremedik. Hafta sonunda oynayacağımız maçı da düşünerek rotasyona gittik. Ancak özellikle bu maçta ikinci yarıda hızlı olan oyuncuları oyuna alarak sonuca gitmek istedik. Ancak oyunun ikinci yarısında oyuna giren oyuncularımız düşündüğümüz bu katkıyı veremediler. Oyunun son 20 dakikasında rakibimiz daha iyi oynadı. Pozisyonlar buldu ancak yararlanamadı. Sonuçta bir puan aldık. Rakiplerimiz de kaybetti. Sonuçta alt sıradaki takımlar ile aramızda 7 puanlık bir fark oluştu.

Hafta sonunda deplasmanda yine zorlu bir mücadelemiz olacak. Teknik Heyetteki arkadaşlarımız ile gerekli istişareyi yapıp bu maçı kazanmak adına gerekli oyun planımızı oluşturacağız. Hafta sonunda galip gelerek iyice rahatlamak istiyoruz”dedi.

31 Mar 2022 - 15:18 - Spor

Mahreç   Editör


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.