Jimnastikçiler Ana Lig'e Hazırlanıyor

Elazığ Gençlik Spor İl Müdürlüğü bünyesinde ve uzman antrenörler tarafından yetiştirilen minik jimnastikçiler Bölgeler arası yapılacak olan Ana Lig yarışmalarına hazırlanıyorlar.

Elazığ Gençlik Spor İl Müdürlüğü bünyesinde ve uzman antrenörler tarafından yetiştirilen minik jimnastikçiler Bölgeler arası yapılacak olan Ana Lig yarışmalarına hazırlanıyorlar.

Elazığ Gençlik Spor İl Müdürlüğü bünyesinde, Gençlik Spor İl Müdürlüğü Kapalı Hentbol spor salonunda Uzman Antrenörler Fuat Fırat Ünlü ve Yurdagül Yıldırım tarafından Minikler, Küçükler ve Yıldızlar kategorisi olmak üzere toplam 75 sporcu 14 Şubat 2018 tarihinden yapılacak olan bölgeler arası ANA Lig müsabakalarına hazırlanıyorlar.

Elazığ Gençlik Spor İl Müdürlüğü Kapalı Hentbol spor salonunda kısıtlı alet ve ekipmanlarla eğitim alan minik jimnastikçileri Elazığ’a ve Türkiye’ye kazandırmak için yoğun çaba sarf eden Ünlü ve Yıldırım, yaz aylarında öğrenci sayılarının 100’ü üzerine çıktığını belirterek, ellerindeki kısıtlı imkanlarla sporculara jimnastik eğitimi verdiklerini, buna rağmen çok yetenekli sporcular yetiştirdiklerini belirttiler.

14 Şubat 2018 tarihinde Türkiye geneli yapılanacak olan ANA Lig Jimnastik yarışmalarında Elazığ’ı temsil edecek sporcularla yoğun mesai geçirdiklerini, bu yarışmada derece alarak dönmek istediklerini belirten antrenörler, yapılacak seçmeler sonucu ilimizi temsil edecek jimnastikçilerle Mersin veya Samsun’da düzenlenecek olan müsabakalara hazırlıyorlar.

Yetenekli sporcuların başarısı için yoğun mesai harcayan antrenörlerin ciddi anlamda ekipman sıkıntısı yaşadıkları, sporcuların çalışma yapmak için malzemelerinin olmadığı ve bir kısım ekipmanın Fırat Üniversitesinde geçici olarak temin ettikleri öğrenilirken, yer sıkıntısından dolayı zaman zaman antrenmanlara katılan öğrencilerin kapalı Hentbol sahasının bir odasında çok zor şartlarda çalıştıkları gözlemlendi.

12 Şub 2018 - 16:41 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.