Kadir Taşoğlu, Sakarya Maçı'nda Yok

Elazığspor’da orta alanın başarılı ismi Pazarspor karşısında gördüğü sarı kart ile Sakaryaspor Maçı öncesinde cezalı duruma düştü

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grubun 31. Haftası’nda deplasmanda oynanan Pazarspor Maçı’nda 4. ihtarını alan Elazığspor’un başarılı oyuncusu Kadir Taşoğlu gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düştü.

Daha önce Mamak FK, Serik Belediyespor, Tarsus İY ve Bandırmaspor maçlarında sarı kart ile cezalandırılan ve Pazarspor deplasmanı öncesi ceza sınırında yer alan Kadir Taşoğlu, böylelikle 32. haftada Elazığ’da oynanacak olan Sakaryaspor maçında takımdaki yerini alamayacak.

Öte yandan Pazarspor karşılaşmasında hakem Levent Gümüşdere tarafından ihtar alan İzzet Topatar da ceza sınırına geldi. Pazarspor Maçı'nda takımın galibiyet golünü kaydeden genç futbolcu Sakaryaspor karşılaşmasında ihtar almaları durumunda Karacabey Belediyespor karşılaşmasında takımdaki yerlerini alamayacak. Ayrıca İzzet'in yanı sıra Kadir Bekmezci, Cengizhan Akgün, Yusuf Ensar Poyrazlı, Ömer Faruk Aydemir ve Selim Enes Özeren Sakaryaspor Maçı'na ceza sınırında çıkacak oyuncular konumunda.

04 Nis 2021 - 13:07 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.