Kadir Taşoğlu serbest kaldı

HABER: ÖZGÜR YILDIRIM - Elazığspor’un alt yapısında yetişen ve son iki sezonda takımın değişmezleri arasında yer alan ortasaha oyuncusu Kadir Taşoğlu serbest kaldı.

Bordo Beyazlı takımın altyapısından gelen Kadir Taşoğlu, kulüpten alacağı olan 300 bin TL. Alacağı için TFF’ye başvurmuştu. Kadir Taşoğlu’nun TFF’ye yaptığı başvuru ile alacağı olan 300 bin TL. nin 11 Haziran tarinine kadar ödenmemesi durumunda serbest kalacağı açıklanmıştı. Belirtilen tarihe kadar alacağı ödenmeyen Kadir Taşoğlu’nun bu nedenle serbest kaldığı, genç oyuncunun bugün veya yarın kulüp ile ilişkisini keseceği öğrenildi. Genç oyuncunun kendisine gelen transfer tekliflerini değerlendirmesi bekleniyor.

KADİR TAŞOĞLU AMELİYAT OLDU

Öte yandan uzun süredir sakatlıkla boğuşan tecrübeli futbolcu Kadir Taşoğlu, Ankara Özel HRS Hastanesi'nde başarılı bir ameliyat geçirdi. Alacakları nedeniyle TFF'ye başvurup serbest kalan, salı veya çarşamba günü Elazığspor'la ilişkisini kesmeye hazırlanan Bordo-Beyazlı Tecrübeli Orta Saha Kadir Taşoğlu 9 Haziran Çarşamba günü Ankara Özel HRS Hastanesi'nde başarılı bir operasyon geçirdi.

İlerlemiş Osteitis Pubis (Kasık bölgesi ağrısı) şikayetleri nedeniyle Prof. Dr. Ahmet Hakan Haliloğlu tarafından ameliyat edilen Kadir Taşoğlu'nun durumunun iyi olduğu belirtildi.

Bir süre hastanede dinlenecek olan başarılı oyuncu Temmuz başı gibi idmanlara başlayacağı bildirildi.

günışığı gazetesi olarak tecrübeli futbolcumuz Kadir Taşoğlu'na geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

14 Haz 2021 - 17:14 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.