"Kadronun % 60'ını Koruyacağız!"

Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü 2. Başkanı Serkan Gündoğdu, yeni sezonda eksik görülen yerlere iyi transferler yaparak, üst sıraları hedefleyeceklerini belirtti...

"Kadronun % 60'ını Koruyacağız!"
Haber albümü için resme tıklayın

Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü 2. Başkanı Serkan Gündoğdu, sezonu hedefledikleri yerde bitirdiklerini belirterek, yeni sezonda üst sıraları zorlayacak güçlü bir takım oluşturacaklarını söyledi. Yeni yönetimi ve kadrosuyla ilk kez yer aldığı 3. Ligde sezonu küme düşme korkusundan uzak 10. Sırada tamamlayan Elazığ Karakoçan Futbol Kulübünde sezonun bitmesiyle birlikte futbolculara ve teknik heyete izin verildi. Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü 2. Başkanı Serkan Gündoğdu, sezona başlarken hedeflerinin ligde tutunmak olduğunu belirtirken, bunu gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını belirtti.

Gündoğdu, “Amacımız ilk sezonumuzda ligi tanımaktı, ligde kalmaktı, bunu da başardığımız için mutluyuz. Yeni sezonda daha tecrübeli ve bilgi birikimli bir yönetim olduğumuz için daha az hatalarla güçlü bir ekip oluşturmak istiyoruz” açıklamasını yaptı.

Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü 2. Başkanı Serkan Gündoğdu, takımdaki oyunculardan kiralık olan Burak Kavlak ve Ferhat Canlı’nın Yeni Malatyaspor’a, Emirhan Çakır’ın da Balıkesirspor’a geri döndüklerini belirterek, kadrolarının yüzde 60’ını korumak istediklerini söyledi. Yeni sezonda eksik görülen yerlere iyi transferler yaparak, üst sıraları hedefleyeceklerini belirten Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü 2. Başkanı Serkan Gündoğdu, bunu başarmak için ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi.

04 May 2021 - 14:16 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.