Karakoçan 1985 Yeni Başkanını Seçti!

Elazığ 1. Amatör Küme Futbol Ligi’nin köklü ekiplerinden Karakoçan 1985, Olağan Genel Kurul’a gitti...

Elazığ 1. Amatör Küme Futbol Ligi’nin köklü ekiplerinden Karakoçan 1985, Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Pazar günü tek listeyle gidilen Olağan Genel Kurul toplantısı sonrası başkanlığa İsmail Çam seçildi. Çam, başkanlığındaki yönetim kurulunda; Metin Dumandağ, Emrullah Kaya, Mahmut Okçuoğlu, Kamil Doğan, Ferdi Demir, Kazım Gümüşsoy, Turgay Arslan ve Burhan Akbulut gibi isimler yer aldı. Kulüpten konuya ilişkin yapılan açıklamada; “Yeni yönetim kurulunun gençlerimize ve ilçemize hayırlı olmasını dileriz” denildi.

İlçe ekibinde uzun yıllar başkanlık görevini yürüten Ülküşan Özdemir, Ak Parti Karakoçan İlçe Başkanlığı’na atandıktan sonra görevi bırakmıştı.

ÇAM: “ÇOCUKLUK HAYALİM GERÇEK OLDU”

Olağan Genel Kurul sonrası açıklamalarda bulunan yeni başkan İsmail Çam, “Gerçekleştirdiğimiz olağan kongremiz sonucunda Karakoçan 1985 Spor Kulübü Başkanlığı görevine seçilmiş bulunmaktayım. Bu göreve bizleri layık gören ve kongremize katılım gösteren Genel Kurul üyelerimize şahsım ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ederim. 1985 yılından beri resmi faaliyet sürdüren İlçemizin gençleri ile mücadele eden ve 1994 yılından beri hafızamda yer alan Karakoçan 1985 Spor Kulübü’ne 12 yıllık futbolculuk hizmetinden sonra çocukluk hayalim olan Dernek Başkanlığı görevine seçilmek benim için anlatması zor, tarif edilemez bir duygu olarak devam etmektedir.

Kulübümüzde 1986-2021 yılları arasında başkanlık görevini yapmış olan Abdulmecit Koç , İbrahim Halil Çam, Yaşar Kardoğan, Mahmut Demir ve Ülküşan Özdemir Başkanlarımıza bu dönemlerde görev alan YÖNETİM KURULU, DENETİM KURULU ve DERNEK ÜYELERİMİZE şahsım, yönetim kurulumuz ve Kulübümüz adına şükranlarımızı sunar, ebediyete göçmüş olanlara Allah’tan rahmet, sağ olanlara hayırlı ömürler dileriz. Beraber görev alacağımız Yönetim Kurulu arkadaşlarımıza başarılar diler, Yeni Yönetim Kurulumuzun kulübümüze, gençlerimize ve İlçemize hayırlı olmasını dilerim” ifadelerini kullandı.

08 Mar 2021 - 12:15 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.