Karakoçan'dan takviye

3. Lig temsilcimiz E. Karakoçan FK, İstanbulspordan Batın Özdemir ve Karabükspordan Fatih Kızılayı kadrosuna kattığını açıkladı!

Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek olan Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü, kadrosunu güçlendirmeyi sürdürüyor. Bir çok önemli ismi transfer eden temsilcimiz son olarak 2. Lig’de mücadele eden Karabükspor’dan Fatih Kızılay’ı kadrosuna kattı.

1. LİG, 2. LİG VE TÜRKİYE KUPASI TECRÜBESİ BULUNUYOR

1. Lig, 2. Lig ve Türkiye Kupası tecrübesi bulunan Fatih Kızılay 2020-2021 Futbol Sezonu’nda Elazığ Karakoçan FK adına ter dökecek. 20 Eylül tarihinde evinde Arhavispor’u ağırlayacak olan temsilcimizden 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusuna Karakoçan forması altında başarı temennisinde bulunuldu.

“FORMAMIZ ALTINDA BAŞARILAR FATİH KIZILAY”

Transferle ilgili Elazığ Karakoçan FK’dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Elazığ Karakoçan Futbol Kulübümüz, son olarak Karabükspor'da forma giyen Sağ bek Oyuncusu Fatih Kızılay ile sözleşme imzalamıştır. Fatih Kızılay'a hoş geldin diyor, kırmızı-mavi formamız altında başarılar dileriz.”

FATİH KIZILAY KİMDİR?

5 Eylül 1998 Karabük doğumludur. Kardemir Karabükspor alt yapısında yetişip,2017 yılında Karabükspor'da profesyonel olmuştur. 22 yaşında olan Fatih Kızılay sağ kanat mevkiisinde forma giymektedir.

12 Eyl 2020 - 20:55 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.