KARAKOÇAN FK  AĞUSTOS'TA BAŞLIYOR

1.Etap Kamp Çalışmalarını tamamlayan Mavi-Beyazlılar 3 günlük izine ayrıldı.

TFF 3. Lig 2. Grup Temsilcimiz Elazığ Karakoçan FK'da 1. Etap hazırlık kampının tamamlanmasının ardından futbolculara üç gün izin verildi. Mavi Beyazlı temsilcimiz iznin ardından 8 Ağustos'ta Erzurum’da toplanarak 2. Etap hazırlık kampı çalışmalarına başlayacak.

Karakoçan Teknik Sorumlusu Ender Çınar, 1. Etap hazırlık kampı çalışmalarından son derece memnun kaldığını belirterek; “ Sezonun başında oyuncularımız idmanlarda son derece iyi bir görüntü verdiler. Aramızdan ayrılan arkadaşlarımız oldu aramıza yeni katılan isimler oldu. Yeni sezona yeni bir kadro ile hazırlanacağız. Geçen yıldan aramızda kalan oyuncular ile yeni gelenler çok çabuk kaynaştılar ve iyi bir ortam oluştu.1. etap hazırlık kampımızda ağırlıklı olarak güç ve kondisyon ağırlıklı çalışmalar yaptık. Toplu 5-2 , yarım saha çalışmaları yaptık. Oyuncularımızın arzulu ve coşkulu olması bizleri mutlu etti.”dedi.

2. Etap hazırlık kampını Erzurum Yüksek İrtifa merkezinde yapacaklarını belirten Ender Çınar” Bu kamp çalışmalarımız ağırlıklı olarak taktik çalışmalarını kapsayacak. Bu çalışmalarımız arasında özel maçlar oynayacağız. Bu maçlarda taktik uygulamasında göreceğimiz eksiklikleri giderecek çalışmalar yapacağız. Burada ki hazırlıklarımız ile lige hazır hale gelmeyi planlıyoruz." İfadelerini kullandı.

04 Ağu 2022 - 23:15 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.