Karakoçan FK’ya Silivri’den 10 Numara!

Kemer’de ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Mavi Beyazlı temsilcimizde transfer çalışmaları sürüyor…

Misli.com 3. Lig 3. Grupta mücadele veren ve ligin ilk yarısını 10. Sırada tamamlayan Elazığ Karakoçan FK. İkinci yarı hazırlıklarını sürdürdüğü Antalya Kemer’de tempo yükseltiyor.

Karakoçan FK . Teknik Sorumlusu Önder Çınar, güzel bir ortamda ikinci yarı hazırlıklarını sürdürdüklerini belirterek “ Kamp programına bağlı olarak yaptığımız çalışmalarda her geçen gün yüklemeleri artırıyoruz. Takım olarak bu kamp döneminde her türlü eksikliğimizi giderecek çalışmaları yapıyoruz. Fizik kondisyon ve taktik teknik çalışmalarımız ile ligin ikinci yarısına hazır hale gelmek istiyoruz.”dedi.

Çınar, takımın kadrosunda sıkıntı yaşadıkları bölgelere de takviye yapma adına görüşmelerinin olduğunu belirterek; “Orta saha için görüştüğümüz Ömer Faruk Acı ile anlaştık. Kendisi takımla birlikte idmanlarımızda yer almıyor. Bunun yanında bir solaçık birde forvet alarak transferi bitirmeyi planlıyoruz. Ancak bunları çok iyi araştırarak almak istiyoruz. Bize verilen isimler var, ancak biz bu transferlerde olabildiğince ince eleyip sık dokumaya kararlıyız. Çünkü ara transfer döneminde alınan oyuncunun telafisi olmuyor. Bizimde ligin ikinci yarısında oluşmak istediğimiz bir hedef var ve bu hedefe ulaşmak adına bu transferlerimizi çok iyi yapmamız gerekiyor. Temasta bulunduğumuz ve teklif yaptığımız bazı isimler 2. Ligi düşündüklerini belirtiyorlar. Bize söylenen isimlerde bizim ihtiyacımıza cevap verme kabiliyetinde olmadıkları için arayışlarımız sürüyor. Burada ki kampımız 18 Ocak’ta sona erecek. 17 Ocak’ta bir hazırlık maçı oynamayı planladık. Bu maçta ikini yarı öncesi eksikliklerimizi görme açısından önemli.”sözlerine ekledi.

13 Oca 2021 - 15:54 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.