Karakoçan Yeni Sezon Çalışmaları İçin TFF'yi Bekliyor!

Teknik Sorumlu Ender Çınar; " Türkiye Futbol Federasyonunun ligler ile ilgili yapacağı açıklamayı bekliyoruz. Yeni sezon hazırlıklarımızı 40-45 gün öncesinden başlatacağız."dedi...

Elazığ Karakoçan FK Teknik Sorumlusu Ender Çınar yeni sezon çalışmaları için TFF'nin Liglerişn başlama tarihi ile ilgili olarak vereceği kararı beklediklerini belirterek yeni sezon hazırlıklarını liglerin başlama tarihinden 40-45 gün öncesinden başlatacaklarını söyledi...

Takımın yeni sezon için oluşturulması planlanan kadrosunda yer almasını düşündükleri bazı isimler ile Başkan Tuncay Kaymak’ın görüşmelerde bulunacağını belirten Teknik Sorumlu Ender Çınar; “ Yeni sezon için kadromuzda düşündüğümüz bazı isimler ile transfer görüşmesini Başkanımız kendisi yapacak. Bu transferleri bu ayın sonuna kadar bitirmeyi planlıyoruz." dedi.

Ender Çınar, yeni sezon için kadroya dahil edilmesi için Bölgesel Amatör Lig grup maçlarının tamamlanmasının ardından grup final karşılaşmalarının oynanacağı merkezlerde de maçları izleyeceklerini, buradan da futbolcu bakacaklarını belirterek; ” BAL Liginde yer alan takımların grup birincilerinin bölge birinciliği için oynayacakları final maçlarını da takip edeceğiz. Bu takımlarımızda hem yetenekli hem de gelecek vaad eden isimleri bulmamız durumunda bu oyuncuları da kadromuza ilave etmenin girişimlerinde bulanacağız.”diye konuştu.

Çınar, yeni sezon çalışmaları için de Türkiye Futbol Federasyonunun ligler ile ilgili yapacağı açıklamayı beklediklerini belirterek” TFF Liglerin başlamasını içeren tarihleri açıklayacak. Biz de bu tarihe göre yeni sezon hazırlıklarımızı 40-45 gün öncesinden başlatacağız. Eylül ayının ilk haftası olursa Kurban bayramından önce, Eylül ayının ortası olursa bizde hazırlıklarımızı Kurban Bayramından sonra başlatmayı planlıyoruz.” sözlerine ekledi.

22 Haz 2021 - 18:51 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.