Karakoçlar Alanya'ya Bileniyor!

HABER: ÖZGÜR YILDIRIM - Harput Dibek Karakoçan FK Teknik Sorumlusu Ender Çınar her maça final gözüyle baktıklarını söyledi...

3. Lig 2. Grupta mücadele veren Harput Dibek Karakoçan FK haftasonu deplasmanda oynayacağı Alanya Kestelspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor...

Ligin ilk iki maçında 4 puan topladıklarını belirten Harput Dibek Karakoçan FK Takımı Teknik Sorumlusu Ender Çınar; “ Lige başlarken hedefimizi belirlemiştik. Bu hedefe ulaşmak adına da ne yapmamız gerektiğini biliyoruz. Sezon içinde oynayacağımız maçlarda ortalama 2 puan almanın mücadelesini vereceğiz. İlk iki haftada bunu elde ettik. Ancak bununla yetinmek istemiyoruz. Bu ortalamanın üzerine çıkmak bizi hedefimize ulaştırma adına önem taşıyor." dedi...

*GALİBİYET İÇİN GİDİYORUZ...

Zorlu maçın hazırlıkları konusunda da bilgiler veren Çınar;"Hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Alanya Kestelspor maçı hazırlıklarımız sürüyor. Bu maçtan da istediğimizi alarak haftayı istediğimiz gibi kapatmak istiyoruz. Taktım olarak iyi bir durumdayız. Birkaç hafta sonra takımımız daha iyi olacak” diye konuştu.

HAKEM MUĞLA'DAN...

Elazığ Karakoçan FK ile Alanya Kestelspor arasında oynanacak maçı Muğla Bölgesi Hakemi Tayfun Sarı yönetecek.

Kısa adı MHK olan Merkez Hakem Kurulu Mavi-Beyazlı Temsilcimiz Elazığ Karakoçan FK'nın mücadele ettiği TFF 3.Lig 2.Grup Müsabakaları'nda görev alacak hakemleri ilan etti.

MHK tarafından yapılan atamalara göre 19 Eylül Pazar günü saat 15:30'da Alanya Milli Egemenlik Stadı oynanacak Başkent Üniversitesi Alanya Kestelspor-HD Elazığ Karakoçan FK Müsabakası'nda Muğla C Klasman Hakemleri'nden Tayfun Sarı düdük çalacak. Hakem Sarı'nın yardımcılıklarını ise Muğla C Klasman Yardımcı Hakemleri'nden Sedat Bayrak ile Denizli C Klasman Yardımcı Hakemleri'nden Serkan Gülçer yapacaklar. Müsabakada 4.Hakem olarak ise Uşak Bölgesel Hakemi İsmail Hakkı Pekbilgin görev üstlenecek.

16 Eyl 2021 - 15:53 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.