Karakoçların Rakibine Ceza!

3. Lig 3. Grup’un 28. Haftası’nda temsilcimiz Elazığ Karakoçan FK’yı ağırlayan Isparta 32 Spor’a PFDK çeşitli cezalar verdi

Misli.com 3. Lig 3. Grup’un 28. Haftası’nda temsilcimiz Elazığ Karakoçan FK ile karşılaşan ve sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrılan Isparta 32 Spor’a çeşitli cezalar geldi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 30 Mart 2021 tarih ve 62 sayılı toplantısında almış olduğu kararlar şöyle;

“ISPARTA 32 SPOR Kulübünün, 25.03.2021 tarihinde oynanan ISPARTA 32 SPOR-ELAZIĞ KARAKOÇAN FK Misli.com 3. Lig 3. Grup müsabakasında, stadyuma usulsüz seyirci alınmasından dolayı FDT'nin 49/1. maddesi uyarınca ve FDT'nin 13. maddesinin uygulanması suretiyle 3.250.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)

Aynı müsabakada ISPARTA 32 SPOR Kulübü antrenörü TURGUT KUL'un, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 1.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına” karar verilmiştir.

31 Mar 2021 - 14:10 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.