Karakterli futbolcu topluluğuna sahibiz!..

Elazığspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş 1 Temmuz’dan bu yana Bolu’da sürdürdükleri kamp için değerlendirmelerde bulundu

Bolu'daki 1.etap kampını tamamlayan Elazığspor'da Teknik Direktör Bayram Bektaş kendileri adına verimli bir hazırlık dönemini geride bıraktıklarını söyledi…

İlk etap kampını tamamlayan Elazığspor'da Teknik Direktör Bayram Bektaş, çalışmalar ve takımın son durumu hakkında bilgiler verdi. Açıklamalarda bulunan genç teknik adam kendileri adına oldukça verimli bir kamp programını geride bıraktıklarını söyledi. Takıma yeni katılan futbolcuları görmek ve onların uyum sorununu çözmek için iki haftalık iyi bir çalışma ortamı yakaladıklarını ifade eden Bektaş, ikinci etap hazırlıkları için erken denilecek bir zaman dilimi içinde toplanmış olmanın avantaj olduğunu söyledi. Karakterli futbolculardan kurulu bir kadroya sahip olduklarına dikkat çeken Bektaş, şuana dek yükleme ve dayanıklılık çalışmaları ile futbolcuları hazırladıklarını dile getirdi.

Bektaş kalan sürede ve 2. Etap Kampı'nda adaptasyon sürecinin ardından artık oyun sistemi ve taktiksel çalışmalara ağırlık vereceklerini belirtti. Transferlere de değinen Teknik Direktör Bayram Bektaş, kendi yapılarına uygun takım oyununa ideal isimleri takviye ettiklerini ve bir iki isim ile de anlaşarak kadroyu güçlendireceklerini ifade etti. Bektaş son olarak fikstür ile ilgili yorum yapmanın şimdilik erken olduğunu fakat yeni sezonun önceki yıllara göre daha zorlu geçeceğini de sözlerine ekleyerek açıklamasını tamamladı.

16 Tem 2015 - 14:50 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.