Kasımpaşa mesaisi başlıyor!

Bordo-Beyazlı Temsilcimizde Trabzonspor Maçı sonrası 1 gün izin verildi…

Spor Toto Süper Lig’de 19. Haftayı Trabzonspor galibiyetiyle tamamlayan Sanica Boru Elazığspor’da futbolcular ve teknik heyet günü izinli olarak geçirdi…

Spor Toto Süper Ligin 19. Haftası’nda kendi sahasında ağırladığı Trabzonspor’u 3-1 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapatan Sanica Boru Elazığspor’da futbolcular ve teknik heyet günü izinli olarak geçirdi.Ligin 20. Haftasında Cumartesi günü deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Sanica Boru Elazığspor’da bu karşılaşmanın hazırlıkları bugün başlayacak. Bordo-Beyazlı takımda bugün yapılacak haftanın ilk antrenmanında tüm futbolcuların yer alması bekleniyor.

28 Oca 2013 - 17:19 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.