Kırklareli Maçı’na Ş.Urfa Hakemi!

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta 10. Hafta müsabakalarında düdük çalacak olan hakemler açıklandı...

Cumartesi günü ilimizde oynanacak olan Elazığspor-Kırklarelispor karşılaşmasını, Ş.Urfa Bölgesi’nden Klasman Hakemi Erhan Kutlu yönetecek.

Merkez Hakem Komitesi tarafından yapılan atamalara göre, 14 Kasım Cumartesi günü saat 13.00’de Doğukent Stadyumu’nda oynanacak olan Elazığspor-Kırklarelispor Karşılaşması’nda, Ş.Urfa Bölgesi’nden Klasman Hakemi Erhan Kutlu düdük çalacak.

Hakem Kutlu’nun yardımcılıklarını yine Ş.Urfa Bölgesi’nden Klasman Yardımcı Hakemleri Mehmet Mithat Levent ve Mehmet Şengül yapacak. Zorlu mücadelede 4. Hakem olarak ise yine Ş.Urfa Bölgesi’nden Klasman Hakemi Mikail Cihangir görevlendirildi.

Müsabakanın hakemi Erhan Kutlu, Kırklarelispor karşılaşması ile birlikte Elazığspor’un maçını ilk kez yönetmiş olacak.

Profesyonel kariyerinde şu ana kadar 39 karşılaşmada düdük çalan Hakem Erhan Kutlu, bu maçlarda 225 sarı, 6 da kırmızı kart çıkarırken, 7 kez ise ikinci sarıdan kırmızı kartına başvurdu. Genç hakem yönettiği 39 maçta 6 kez ise penaltı noktasını gösterdi.

12 Kas 2020 - 13:56 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.