'Koskoca bir camiaya yazık ediyorlar'

Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur 2-1 kaybettikleri maç sonrası maçın ikinci yardımcı hakemi Oğuz Kağan Çalışır’a tepki gösterdi…

Deplasmanda Temsilcimiz TY Elazığspor’a 2-1’lik skorla kaybeden Adana Demirspor’da Teknik DirektörMustafa Uğur orta hakem Onur Karabaş’ı tebrik ederken, 2 gollerini ofsayt gerekçesiyle iptal eden 2.Yardımcı Hakem Oğuz Kağan Çalışır’ı kınadğını söyledi…

Maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade eden Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, “Elazığspor takımını tebrik ediyoruz, gönülden kutluyoruz ama bu kadar güzel ortamda, çirkin bir adam vardı ki maçın orta hakemi için demiyorum, o da inanılmaz bir müsabaka yönetti. Kıdemsiz yardımcı hakem futbol adına cinayet işlemiştir bugün. O kadar hassas gözle bizim attığımız golü de ofsayt diye iptal ediyorsunuz, rakibin atiği golde bir metreye yakın ofsayt olan bir pozisyonla siz bunu kaçırıyorsunuz yazıklar olsun. Kınıyorum kendisini. Türkiye’de adaletsizliğin olduğu gerçeği bugün bir kez daha ortaya çıktı. Hafta başında Yılmaz Vural hocanın verdiği demece Futbol Federasyonu yok diyemiyorsa artık bunların, bunları yapması kadar kolay bir şey yok, alıştık. Koskoca bir camiaya yazık ediyorlar. Adana Demirspor bu tür şeylerin altından kalkar. Bu tür hakemler inşallah bir daha müsabakalarda görev almazlar. Orta hakem Onur Karabaş’ı tebrik ediyorum, inanılmaz güzel bir maç yönetti” şeklinde konuştu.

Maçın çok güzel geçtiğini de anlatan Uğur, “İki takım da kazanma adına oynadı. Centilmence bir mücadele oldu. Ele geçirdiği fırsatı Elazığspor değerlendirdi. Biz golden önce de değerlendiremedik. Futbol fırsatlar oyunu. Elazığspor 2 gol attı maçı kazandı. Bizim gol olmaması gereken şutumuz gitti inanılmaz bir şekilde oldu. Genel olarak oyundan memnunuz. Bunun dışında farklı bir oyun beklemek mümkün değil. Göze hoş gelen futbolu görmek çok zor bu günlerde. Kazanma adına mücadele etmek gerekiyor, biz de elimizden geleni yaptık” diyerek sözlerini tamamladı.

15 Nis 2018 - 15:23 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.