Kovancılarspor İddialı Geliyor!

17 Nisan'da başlayacak yeni sezon çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren Kovancılarspor'da Başkan Emrah Topuz, hazırlıklar ve transfer çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Topuz; “İnşallah bu takıma 4-5 transfer daha yapıp noktalayacağız ve şampiyonlukta en güçlü adaylardan biri olacağız” dedi.

Kovancılarspor İddialı Geliyor!
Kovancılarspor İddialı Geliyor!
Haber albümü için resme tıklayın

Bu sezon ilimizi Bölgesel Amatör Ligde (BAL), temsil edecek takımlardan Kovancılarspor'da Başkan Emrah topuz, Teknik Kadro ve transfer çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

*TEKNİK HEYETİMİZİ BELİRLEDİK...

Dış ve iç transferde toplam 13 futbolcuyla anlaştıklarını, teknik heyete ise ilin sporuna katkılar sağlamış genç hocaları getirdiklerinin altını çizenTopuz; “Elazığ Belediyespor’da profesyonel hocalık yapan Samet Ersöz’le anlaşmış bulunmaktayız. Yardımcıları Nihat Uğur, geçen sezon bizimle şampiyonluk yaşayan ve şampiyonluğumuzda büyük katkıları olan Nurettin Mumcu hocamızla tekrar anlaşmaya vardık. Transferlerde ise Ersan Kantarcıoğlu, Feti Ahmet Kantarcıoğlu, Ömer Faruk Gül, Engin Karakaşlı, Samet Altun, Emrecan Çetinkaya, Mahsun Şener, Emrah Köysüren, Nihat Bal, Samet Biçer, Zekai Arslan, Ömer Kara ve Ergün Yıldırım ile anlaşmış bulunmaktayız. Bu arada 4-5 tane daha transfer görüşmelerimiz devam ediyor. İnşallah bu takıma 4-5 transfer daha yapıp noktalayacağız ve şampiyonlukta en güçlü adaylardan biri olacağız. Allah yardımcımız olsun” dedi.

“ELAZIĞ’I EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ”

Devlet büyüklerinden katkı alamadıklarını belirten Topuz; “Kimsenin şüphesi olmasın ki Elazığ’ımızı ve Kovancılar’ımızı Bölgesel Amatör Ligde en iyi şekilde temsil edeceğiz. Elazığ’ımızı temsil edecek diğer takımlarımıza da aynı temennileri diliyorum. İnşallah 3 takımdan birisi şampiyon olur. Çalışmalarımız devam ediyor. Sağ olsunlar ilçemizin ileri gelen insanları ve İş adalarımız ve Belediye Başkanımız desteklerini esirgemediler. Hepsine birer birer şükranlarımı sunuyorum. Bu arada devlet büyüklerimizden hiçbir katkı alamadık. Başta İlçe Kaymakamımız olmak üzere, istediğimiz destekleri alamadık. İnşallah bu güzel yapılanmada onlarında takımına ve Elazığ’ın en büyük ilçesi olan Kovancılar’a desteklerini esirgemeyeceklerinden hiçbir şüphemiz yok. İnşallah onlarda bu mücadelemizde, bizleri yalnız bırakmazlar” diye konuştu.

“İŞ ADAMLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Topuz; “İş adamlarımıza tekrardan çok çok teşekkürlerimizi iletiyoruz. Biz bu takımı onların sayesinde kurduk. Kapı kapı gezdik ve dolaştık. Sağ olsunlar bizi boş çevirmediler. Allah’ın izniyle onların gönlünden kopan yardımlarla, bizimde mücadelemizle ve futbolcularımızın elinden geleni yapacağına kimsenin şüphesi olmasın. Umarım en iyi şekilde Elazığ’ı temsil ederiz” dedi.

“GENÇLERİMİZE DEĞER VERİYORUZ”

İfadelerini sürdüren Başkan Topuz; “Dediğim gibi hazırda 4-5 tane transfer görüşmelerimiz devam ediyor onlarda birkaç gün içerisinde netlik kazanacaktır. Onları da takımımıza kattıktan sonra daha güçlü bir hale geleceğiz. Çalışmalarımıza biraz geç başladık. Bizden 2 ay, 3 ay önce başlayan takımlar var. İnşallah bu sıkıntılarımızı da en kısa sürede çözeceğiz. İlçemizde boşta olan 4-5 tane futbolcumuzu da takımıza kazandıracağız. Gençler bizim geleceğimizdir. Gençlerimize değer veriyoruz. İnşallah güzel şeyler olacak” diyerek sözlerini noktaladı.

01 Nis 2021 - 14:20 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.