KOVANCILARSPOR’UN İSİM SPONSORU TALO GRUP OLDU

Kovancılar Spor ile Talo Grup arasında isim sponsorluğu anlaşması imzalandı.

Elazığ’dan doğup Türkiye ve dünyaya açılarak ticaret hacmini ve ağını genişleten Talo Grup, BAL Lig’inde mücadele eden Kovancılarspor’a isim sponsoru olarak örnek bir tavır sergiledi. Kovancılar Spor ile TALO Grup arasında isim sponsorluğu anlaşması imzalandı. Elazığ’dan doğup Türkiye ve dünyaya açılarak ticaret hacmini ve ağını genişleten Talo Grup, BAL liginde mücadele eden Kovancılar Spor’a isim sponsoru olarak örnek bir tavır sergiledi. Bu anlaşmaya göre Kovancılar Spor artık Talo Grup Kovancılar Spor olarak BAL liginde ki mücadelesine devam edecek.

TALO: SPOR’UN VE SPOR’A VERİLEN DESTEĞİN ÖNEMİNİ DE, DEĞERİNİ DE BİLİYORUZ

Grup Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Talo yaptığı açıklamada, “Spor’un ve Spor’a verilen desteğin önemini de, değerini de biliyor Şehrimizin markaları, şehrimizin sporuna destek olmalı ve daha iyi yerlere gelmelerini sağlamalıdırlar. Bu sorumluluk bilinci ile 42 yıl sonra BAL ligine çıkma başarısı gösteren Kovancılar Spor ile isim hakları sözleşmesi imzalayarak sorumluluğumuzu yerine getirdiğimiz kanaatindeyim. Bir üst lige çıkabilmesi ve şehrimizin göğsünü kabartabilmesi için Talo Grup Kovancılar Spora desteğimiz sürecektir. Şehrimize ve spor camiasına hayırlı uğurlu olsun” dedi.

04 Ara 2021 - 10:01 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.