KOZAN Türkiye Şampiyonu

Ordu’da 2. olan Minik Okçumuz bu kez Gelibolu’da hedefi 12’den vurdu…

Kısa adı (TAF) olan Türkiye Okçuluk Federasyonu’nun daha önce 26-29 Haziran 2008 tarihleri arasında Ordu’da düzenlediği Türkiye Minikler Şampiyonası’nda Türkiye 2.’si olan Kubilay KOZAN, bu kez Gelibolu’da düzenlenen Türkiye Minikler Şampiyonası’nda Birinci olmayı başardı…

Klasik Yayla yarıştı…

23-24 Ağustos 2008 Tarihleri’nde Gelibolu’da organize edilen Minikler Türkiye Şampiyonası’na Antrenör Nida ESEN nezaretinde katılan Okçuluk Takımımız’dan, Kubilay KOZAN Klasik Yayla yarıştığı şampiyonada Türkiye Birincisi olurken, bir önceki şampiyonada Ordu’daki başarısını tekrarlayan Elazığlı 5 Okçumuz da Millî Takım Teknik Gelişim Kampı’na çağrıldılar…

5 İsim Millî Kamp’ta…

Okçuluk Federasyonu Başkanlığı’nca müsabakalarda performansları gözönüne alınan İlimiz Okçuluk Takımı Sporcuları’ndan Metehan BULUT, Arif AKA, Kubilay KOZAN, Sümeyya ŞADOĞLU ve Selin KOVA da Millî Takım Teknik Gelişim Kampı’na çağrılan isimler oldular.

26 Ağu 2008 - 00:21 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.