Kümede Kal, 100 Bin TL’yi Al!

Spor Toto 1.Lig’de kümede kalma adına zorlu haftalara giren Temsilcimiz Birevim Elazığspor’da yönetim kurulu kesenin ağzını açacak…

Spor Toto 1 Lig’de kalan 6 haftada ateş hattından kurtulmayı planlayan Temsilcimiz Birevim Elazığspor’da Sportif Direktör Mustafa Aksu Altınordu karşında alınan galibiyetin daha anlamlı olması amacıyla Eskişehirspor Maçı’nı da kazanmaları gerektiğini söyledi…

Zorlu maçın hazırlıklarına Salı gününden itibaren başladıklarını ve Eskişehirspor Maçı’ndan puan veya puanlar alıp bu yarışın içinde olmak ve heyecanı devam ettirmek istediklerini anlatan Aksu daha önce başkanın açıkladığı gibi takımın ligde kalması durumunda 100 Bin TL prim verileceğini kaydetti.

Akakpo dışında eksik veya sakat oyuncularının bulunmadığını ifade eden Sportif Direktör Mustafa Aksu; “Altınordu maçında puanlara ihtiyacımız vardı. Lige tutunma ve önümüzdeki maçları görebilme adına buradan puanlar almamız lazımdı, 1 puan bile bizi kurtarmıyordu. Çok şükür 3 puanı aldık ve üstümüzdeki rakiplerle makas çok açılmadı ve bizim için çok sevindirici oldu. 5 haftadır kazanamayan bir takımımız vardı ve bu galibiyetle oyuncularımıza bir özgüven geldi. Hem yönetimi hem de camiayı sevindiren bir galibiyet oldu. Bunu daha da anlamlandırma adına hafta sonu oynayacağımız Eskişehir maçına dünden itibaren hazırlanmaya başladık. Bu maçta da puan veya puanlar alıp bu yarışın içinde olmak ve heyecanı devam ettirmek istiyoruz. Altınordu maçı öncesi sadece Akakpo antrenmanda sakatlanmıştı. Akakpo’nun sakatlığı devam ediyor zaten 4 hafta bizle beraber olamayacak. Tek eksiğimiz o şuanda, cezalı da bulunmuyor takımda. Sayın başkan Altınordu maçı öncesi prim paketini açıkladı. Takım ligde kalır ise oyuncu başına 100 bin TL verilecek. Biz umudumuzu devam ettiriyoruz ve bu hafta da puan veya puanlar alarak umudumuzu devam ettirmek istiyoruz.”dedi.

10 Nis 2019 - 16:05 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Orkun - Berabere bile kalsan bu iş biter.Bu iş paradan filan olacak iş değil.Yurek işi,bizdede Elazığspor, sporcuların umurunda değil.tasogludan ligde kalmayı beklemek hayal değilde nedir.Takımi düşürenler listesinde adın olacak unutma!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Nisan 16:05