Levent Eriş’ten Veda

Elazığspor Teknik Direktörü ligin ikinci haftasında oynanan ve 1-1 berabere biten Serik Belediyespor maçı sonrası istifa ettiğini açıklamış ve Ligin ikinci haftasında oynan ilk maç sonrası gelen istifa kararı Elazığspor'da şok etkisi yaratmıştı.

Levent Eriş istifasını duyurmasının ardından sosyal medya hesabından bir mesaj yayınlayarak sevenlerine veda etti.

Levent Eriş’in Mesajı;

‘’Değerli Elazığspor sevdalıları 1 yıldır T.Direktörlük yaptığım bu büyük takımda depremler ve covid-19 belası derken çok ciddi sıkıntılar yaşadık,ama asla pes etmeden büyük mücadeleler vererek bu günlere kadar geldik.

Ama içimizde hep bu şehrin tek ve en önemli değer olan Elazığspor’a destek verileceği hayalini yaşadık. Lakin şehrimizin önemli isimlerinden sevgi,ilgi sosyal ve ekonomik destek alamadık.

Ama herkesin bilmesini isterimki bize bu süreçte Sayın Başkanımız Selçuk Öztürk aylarca sevgisini,desteğini ve de yaşamak için hepimize yoktan var ederek destek olmaya çalıştı,kaldı ki bugün bile Fenerbahçe,Beşiktaş gibi büyük takımlar yardım kampanyası yaparken ondan daha fazlasını beklemek doğru olmazdı. O yüzden kendisine sevgi,saygı ve şükranlarımı sunuyorum.

Şimdi ise niye içim acıya acıya böylesi bir ayrılık kararı aldım. Bazı çirkin kalemşörlerin dediği gibi kaçmadığım aşikardır. Keşke benim verdiğim mücadeleye ortak olup (bazı kalemler hariç) Elazığspor’u ayağa kaldıracak yazılar yazıp çocuklarımıza sahip çıksaydınız. Eğer ben sezon başında bırakmış olsaydım,her daim Allah’ın adaletini doğru kullanarak kimseyi ayırmadan bugün hayranlıkla izlediğimiz aslan gibi bir takım yaratamazdık. Ama keşke 10 ay sonra 16 yaşındaki evlatlarımızı ilk defa sahaya sürdüğümüzde protokoldeki fotoğrafa,biz sizin arkanızdayız diyebilecek bir görüntüye sahip olabilseydi. İşte bu görüntü benim kararı almamdaki en önemli etkendi.

Benim düşünceme ve görüşüme göre harika bir vizyona sahip,duruşunu ve kalitesini mükemmel gördüğüm gencecik,tertemiz bir değer olan Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’na , ise naçizane dileğim ; kıymetli Başkanım bu takım sizin,bu şehrin sahibi sizsiniz yaptıklarınıza da şahidim. Sizde Sayın Cumhurbaşkanım gibi futboldan gelen birisisiniz sizden en büyük dileğim bu evlatlara sahip çıkın çünkü bu size çok yakışacak,kulübünüze vereceğiniz destek ve ilgi inanın bu toplumun milliyetçi vatansever Elazığspor sevdalılarını çok mutlu edecektir.

Son sözümde Elazığspor sevdalılarına,benim canım futbolcu evlatlarıma ve kıymetli personelimize ; hepinizi çok seviyorum sizlerle gurur duyuyorum. Hakkınızı helal edin ve Allah’a emanet olun.’’

28 Eyl 2020 - 00:37 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

Gakgo - AKEPEYE oy veren ellerim kırılsın. Karadenizin bütün takımlarına destek olan AKEPE denen parti DOĞU takımlarına gelince sadece laf üretiyor. Seçim Zamanı Elazığsporun sahibi benim diyen sahtekar siyasilere oy verenlere sesleniyorum. Bir daha bu AKEPEYE oy verirseniz Allah sizi bildiği gibi yapsın.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Eylül 00:37
02

Bodrumlu gakko - merak etme seçim zamanı yine verirsiniz. çok gördük duyduk bu senaryoalrı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Eylül 00:37
01

Metin Koç - Yağlamayı bırak LEVENT ERİŞ ,DOĞRU DÜRÜST ANTRENMANLARA BİLE ÇIKMADIN İZMİRDE TAKILMAKTAN,UYUMAKTAN LAF CANBAZLIĞINA GEREK YOK,TAKIM GEÇEN YIL SENİNLE DÜŞMÜŞTÜ AMA HİÇ KİMSENİN İSTEMEDİĞİ AFET NEDENİYLE LİĞDE KALDIK,TRANSFER AÇIK OLSAYDI GENÇLERİN BİRİNİ DE OYNATMAZDIN TRANSFER YAPTIRIR GENÇLERİ TANIMAZDIN BİLE HERŞEYİ BİLİYORUZ BİZLERDE

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Eylül 00:37