Lig'in En İlginç İstatistiği

PTT 1.Ligin 15. Haftası’nda oynanan 5 maç, 1-0’lık skorlarla sonuçlandı

PTT 1. Lig’in 15. Haftası ilginç istatistiklere sahne oldu. Filelerin sadece 7 kez havalandığı 15. Haftada 5 maç 1-0’lık skorlarla tamamlandı…

PTT 1. Lig’in 15. Haftası, belki de lig tarihinin en ilginç istatistiklerine sahne oldu.

Sezonun en az golünün atıldığı haftada fileler sadece 7 kez havalanırken, haftanın en gollü maçı ise toplam 2 golün atıldığı ve 1-1 eşitlikle sonuçlanan Albimo Alanyaspor-Şanlıurfaspor Maçı oldu. 15. Hafta’nın bir diğer ilginç özelliği ise maç skorları oldu.

Lig’de ilk yarınının bitimine 1 hafta kala oynanan 15. Hafta karşılaşmalarından 5 maçın skoru 1-0 şeklinde sonuçlandı.

Bu müsabakalarda; Kayserispor Elazığspor’u, Adana Demirspor Osmanlıspor’u, Giresunspor Orduspor’u, Adanaspor Antalyaspor’u, Altınordu ise Manisaspor’u 1-0’lık skorlarla mağlup etti.

Elazığspor’un deplasmanda Kayserispor’a 1-0 mağlup olduğu 15. Haftada 4 maç ise eşitlikle sonuçlanırken, bu maçların 3’ü 0-0, 1’i ise 1-1’lik skorlarla tamamlandı. PTT 1. Lig’de içerisinde bulunduğumuz 2014-2015 sezonunda en ilginç istatistiklerden biri ise 5. Hafta’da yaşanmış ve oynanan 9 Maç’ın 7’si beraberlikle sonuçlanmıştı. 5. Hafta’da Elazığspor ise deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile 2-2 berabere kalmıştı.

30 Ara 2014 - 11:07 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.