Ligin zirvesi koptu

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz, rakiplerinin puan kaybettiği haftada Kastamonuspor'a 2-0'lık skorla mağlup olarak kötü gidişatını sürdürdü...

Misli.com 2.Lig Kırmızı Grup'ta 25. Hafta Müsabakaları tamamlandı. Filelerin 34 kez havalandığı Kırmızı Grup'ta Lider Eyüpspor bu haftayı da boş geçmedi ve zirvede tek başına şampiyonluk yürüyüşünü sürdürdü. Vanspor’un haftayı puansız kapatmasıyla Eyüpspor en yakın rakibine 12 puan fark attı. Temsilcimiz Elazığspor büyük umutlarla gittiği Kastamonuspor deplasmanından eli boş döndü. 2 kümede kalma mücadelesi veren takımın maçında gülen taraf ev sahibi ekip olurken, bordo-beyazlılar galibiyet hasretini bu hafta da dindiremedi ve puantajda bir basamak daha gerileyerek 19. Sıra'ya düştü.

İşte sonuçlar...

2.Lig Kırmızı Grup 25. Hafta Müsabakaları:

Vanspor:1-Karacabey Bld.:2

Pazarspor:2-Sakaryaspor:3

1922 Konya:1-Pendikspor:3

Turgutluspor:1-Serik Bld.:1

Eyüpspor:4-Mamak FK:0

Tarsus İY:2-Kırşehir Bld.:1

Kırklarelispor:1-Bodrumspor:2

K.Karabük:1-Sivas Bld.:2

Kastamonuspor:2-Elazığspor:0

Etimesgut Bld:3-Bayburt ÖİS:1

26 Şub 2021 - 14:15 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.