MASA TENİSİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI BAŞLIYOR

Elazığ Belediyesi’nin Organize Edeceği Kurum ve Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası Başlıyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın girişimleri ve talepleri sonucu şehrimizin ev sahipliği yapacağı 2021-2022 sezonu Kurum ve Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası başlıyor.

81 İLDEN 400 SPORCU KATILACAK

11-13 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek şampiyonanın tüm müsabakaları Fırat Üniversitesi Çok Amaçlı Spor Salonu'nda oynanacak.

Elazığ Belediyesi’nin organize edeceği şampiyonaya 81 ilden yaklaşık 400 sporcunun katılması bekleniyor.

MÜSABAKALAR 4’LÜ GRUPLAR HALİNDE OYNANACAK

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu’nun en önemli organizasyonları arasında yer yer alan Kurum ve Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası müsabakaları 4’lü gruplar halinde oynanacak.

Gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar bir üst tura yükselecek. Bir sonraki aşamada ise müsabakalar tek maç eliminasyon sistemine göre oynanarak şampiyon belli olacak.

Ayrıca gruplarında 3. ve 4. sırayı alan takımlar ise daha fazla müsabaka oynayabilmeleri için kendi aralarında consolation müsabakaları oynayacak.

Kurum ve Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası 11 Haziran Cumartesi günü açılış seremonisi ile başlayacak. Şampiyona, 13 Haziran Pazartesi günü oynanacak final karşılaşmalarının ardından düzenlenecek ödül töreni ile sona erecek.

10 Haz 2022 - 12:19 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.