" Mevcut Yönetime Görevden El Çektirmeleri Gerekmektedir!

Elazığspor Efsane Başkanlarından Şahap Emir, tarihinin en kötü günlerini geçiren Elazığspor konusunda Elazığ Valisi ve Elazığ Belediye Başkanına çağrıda bulundu...

" Mevcut Yönetime Görevden El Çektirmeleri Gerekmektedir!
" Mevcut Yönetime Görevden El Çektirmeleri Gerekmektedir!
Haber albümü için resme tıklayın

HABER: ÖZGÜR YILDIRIM

54 yıllık tarihinin belki de en karanlık günlerini yaşayan ve kapanmanın eşiğine gelen Temsilcimiz Elazığspor'da belirsizlik sürerken, Bordo-Beyazlı Kulübün Efsane Başkanları'ndan Şahap Emir sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Elazığ Valisi Erkaya Yırık ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şeirfoğulları'na çağrıda bulundu. Eski Başkan Emir; mevcut yönetimin bir an önce görevden el çektirilmesine vurgu yaparak, kulübün son 10 yılının mali denetime tabii tutulması gerektiğini söyledi...

Şahap Emir, vâkit geçirmeden bir ân önce Elazığspor Câmiası’nın önde gelen simalarının biraraya getirileceği geniş katılımlı bir istişâre toplantısı düzenlenmesini ve önderlik yapacak isim olarak da Elazığspor’da yıllarca 2. Başkanlık görevinde bulunmuş olan final Dergisi ve Dershaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Eğitimci İşadamımız İbrahim Taşel, Mustafa Urhan, Mustafa Ballıca, Hayrettin Karamazı, Yasemin Açık'ı önerdi.

Elazığspor Tüzüğünün de değişmesi gerektine dikkat çeken Şahap Emir; " Derhal kulüp ama sözleşmesi ( tüzüğü ) borçlanmanın kolay olmayacağı genel kurulların sözde oylamalar gibi komik ibra sahnelerine mahal vermeyecek ve daha birçok saçma uygulamaların velevki istense bile yapılamayacağı tarzda değiştirilmelidir. Aksi halde iyi niyetli dürüst insanlar pislikleri temizlerler ama bir gün gene bir Allah’tan korkmaz gelir gene herşeyi berbat eder gider." dedi.

Eski Başkanlardan Şahap Emir'in gündeme bomba gibi düşen açıklamaları şöyle;

*DOĞRU KİŞİLER DOĞRU ADRESLERDİR....

"Can ELAZIĞSPOR Camiasına ;

Saygıdeğer Kardeşim Sakir Kahraman Bey’in paylaşımında Benim Fotoğrafımın da bulunması ve acızane İsmimden pozitif behsedilmesinden onur duyuyor olduğumu belirtmek istiyorum Hakikaten Canım ELAZIĞSPOR‘umuzun şu an bulunduğu pozisyondan kurtarılıp yeniden layık olduğu Süper Lig'e yükselmesini temin edecek bir oluşum umutla beklenen bir gelişmedir ve olması da gerekendir. Sayın Hayrettin KARAMAZİ, Sayın Mustafa URHAN isimleri toplumumuz tarafından tasvip edilen onurlu ve güvenilir insanlar ve şehrimizin nadide DEĞER’leridirler. Yani doğru kişiler doğru adreslerdir. Bu Saygıdeğer isimlere Başkanlık yapmamış olsalar da birçok dönemde onurları ile yönetimlerde görev alan Sayın Yasemin AÇIK ve Sayın İbrahim TASEL ve Sayın Mustafa BALLICA ve tek tek isimlerini sayamayacağım birçok Saygıdeğer İSİM bir araya getirilir mi? bilmiyorum ama ideal bir çözüm olur kanaatindeyim."

* KULÜBÜMÜZÜN SON EN AZ SON 10 YILI İNCELENMELİDİR.

"Ancak ; geçmişte hasbelkader bir dönem başkanlık yaparak şampiyonluk da iddialı takımı küme düşüren ve kendisini de yaklaşık 1,3 milyon TL alacaklı çıkartan ve bunu kulüpten tahsil eden ve herkesin şikayetçi olduğu şimdiki başkan için o benim piyonum’dur diyen bir zat’ın yaptığı ve maalesef yanına kar kaldığı gibi olmamalıdır. Zira kulübü bu hale getirenlere borç ödemek gibi bir ahmaklığı bu sözü edilen değerli şahsiyetlere yüklemek hem bu nezih insanlara hakaret hem kurtuluşun önünde büyük bir engel ve hem de bu kötü durumun mesullerini ödüllendirmek anlamı taşır. Şuan ki başkan ve yöneticiler kamuoyunda söylendiği , yazılıp çizildiği gibi hırsız mıdırlar bunu biz bilemeyiz. Ama TÜRKİYE Cumhuriyeti bir MUZ Cumhuriyeti değildir. Devletimizin resmî mali denetleme kurumları vardır. Mutlaka sanırım kulübümüzün son en az son 10 yılı incelenmelidir. Kanunsuz giderler tespit edilip buna müsebbip olanlardan tahsil edilmeli ve yukarıda sözü gecen mümtaz insanlar eğer görev alacaklarsa onlara geçmişteki varsa hırsızlıklardan oluşan borçları ödemek gibi bir garip ve haksız mesuliyet yüklenmemelidir."

* MEVCUT YÖNETİME GÖREVDEN EL ÇEKTİRMELERİ VE KULÜBÜN SON YILLARI MALİ DENETİME TABİİ TUTULMALI...

"Bu noktada da ; İlin seçilmiş sahibi Sayın Belediye Başkanımıza ve ilin atanmış sahibi Sayın Valimize görev düşmektedir. Bu iki Zat-ı Muhteremin görev ve sorumluluklarının tanımında hukuken böylesi bir sorumlulukları olmasa bile temsil ettikleri şehrin tüm fertlerinin gönlünde böylesi bir vazife yapmaları yönünde genel bir arzuları vardır. Bundan hiç bir şüphem yoktur. Bu bağlamda VALİ ve/veya Belediye Başkanımız müdahil olmaları mevcut yönetime görevden el çektirmeleri ve eş zamanlı olarak kulübün son ( belki 10 ) yıllarını mali denetime tabii tutmalı ve tespit edilen ( hırsızlık ya da kusurlar ) olumsuzluklardan dolayı oluşan zararlar müsebbiplerinden tahsili cihetine gidilmeli ve yukarıda isimleri zikredilen mümtaz insanların oluşturacakları yeni bir yönetim ile bismillah deyip yeniden yola koyulmalıdır. Ancak; bu tek basına çare değildir. Derhal kulüp ama sözleşmesi ( tüzüğü ) borçlanmanın kolay olmayacağı genel kurulların sözde oylamalar gibi komik ibra sahnelerine mahal vermeyecek ve daha birçok saçma uygulamaların velevki istense bile yapılamayacağı tarzda değiştirilmelidir. Aksi halde iyi niyetli dürüst insanlar pislikleri temizlerler ama bir gün gene bir Allah’tan korkmaz gelir gene herşeyi berbat eder gider. Binaenaleyh geçmişte yaşanmış bu tecrübelerden ders alınıp gelecekte bir daha tekerrür etmemesi için tedbir yada tedbirler behemehal alınmalıdır. Sizlerle duygu ve düşüncelerimi binlerce kilometre uzakta yurt dışından olsa da bu vesileyle paylaştım. Sayın Vali’miz ve Sayın Belediye Başkanımızdan af diliyorum. Hala onlara akıl vermek ya da yol göstermek haddim olamaz elbette. Yüreğimde hissettiklerimi bu zat-ı muhteremler elbette anlamışlardır. Başta bu kıymetli yöneticilerimiz olmak üzere Tüm Elazıg'lı Hemşerilerimize saygı sevgi ve selamlarımı yolluyorum. ALLAH ‘a emanet olun... Şahap EMİR..."

12 Tem 2021 - 11:00 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

SABRİ BAŞ - SİZE KATILMAMAK ELDE DEĞİL SİZDE ALLAHA EMANET OLUNUZ SAYIN BAŞKANIM.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Temmuz 11:00
02

resul. - şahap emir beye teşekkür ediyorum.çok güzel bir yazı yazmış. şimdi sıra sayın şerifoğullarıda.bir taraftar olarak ,beladiya başkanımızı bu konuya duyarlı olmasını bekliyoruz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Temmuz 11:00
01

muhammed - "borçlar delegeler tarafından ödenir" diye bi koşul koyun bakalım bir daha kimse tüzüğe borçlanma yetkisi veriyormu?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Temmuz 11:00