Muay Thai Bölge Şampiyonası 7-8 Ağustos'ta

Muay Thai Federasyonu'nun 2010 yılı faaliyet programında yer alan Minikler ve Yıldızlar Doğu Anadolu bölge şampiyonasının Erzincan'da yapılacağı bildirildi

Muay Thai Federasyonu'nun 2010 yılı faaliyet programında yer alan Minikler ve Yıldızlar Doğu Anadolu bölge şampiyonasının Erzincan'da yapılacağı bildirildi…

YENER’den açıklama…

Yapılacak olan şampiyona hakkında bilgi veren Muay Thai İl Temsilcisi ve Doğu Bölgesi Genel Koordinatörü Selçuk YENER, "Müsabakalar 7-8 Ağustos tarihleri arasında Erzincan 13 Şubat Kapalı Spor Salonu'nda yapılacaktır. Minik erkekler müsabakaları 45 saniyeden 2 raund, yıldız erkekler müsabakaları ise 1 dakikadan 2 raund şeklinde yapılacaktır. Minik ve yıldızlar kategorisinde kafaya vuruş kesinlikle yasaktır. Ayrıca Muay Thai sporunun tanıtımı adına da büyük ve genç erkekler kategorisinde 1 siklet 6 süper fight müsabakaları yapılacaktır." dedi…

Şampiyonada Erzincan'ı temsil edecek olan sporcuların ise şöyle; "Yusuf AKGÜL, Remzi AKGÜL, Mehmet Ali ÖZTEPE, Yavuz YILDIZ, Hasan BOZOĞLU, Büyük Erkeklerde ise Ertan UNAY, Aytaç AKIN, Mehmet TORAMAN, Musa YENER ve Ozan Halil ATILLA.

Öte yandan şampiyonaya Erzincan'ın yanı sıra Erzurum, Malatya, Elazığ, Tunceli, Ağrı, Muş, Bitlis, Bingöl, Van, Ardahan, Siirt, Kars ve Iğdır illerinden sporcuların katılması bekleniyor.

Muay Thai sporu…

Muaythai Tayland'da ortaya çıkan ve özgün adı Muaythai olan Tayland'ın ulusal sporu. Tayland Boksu da denir. Başta Tayland olmak üzere Vietnam, Kamboçya gibi güneydoğu Asya ülkelerinde uygulanır. Yumruk, diz, dirsek ve tekmelerin kullanıldığı sert bir dövüş sanatıdır. Günümüzde tüm dünyada ve ülkemizde uygulanan yaygın bir dövüş sanatıdır. Ülkemiz dışında zaman zaman Kick Boxing olarakda adlandırılır.

27 Tem 2010 - 22:36 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.