"MÜCADELEMİZİN HAKLI GURURUNU YAŞIYORUZ"

Aksaray Gençlikspor Kulüp Başkanı Özcan Bal, Aksaray Mahallesi olarak yeni sezonda  voleybol ve futbol branşlarında Elazığ'ı temsil edeceklerini söyledi.

Bölgesel Amatör Lig ile 2. Erkekler Voleybol Ligi'nde ilimizi temsil eden Aksaray Gençlikspor'a desteklerin kendilerini mutlu ettiğini belirten Başkan Özcan Bal “Sporcuya gençliğe verilecek desteğin her daim yanında olacağız her platformda o insanları destekleyeceğiz ama yanlış anlaşılmalarda izin vermeyeceğimizin bilinmesi gerekiyor.”dedi.

Aksaray Mahalle Muhtarı ve Aksaray Gençlikspor Kulüp Başkanı Özcan Bal yaptığı açıklamada şunları söyledi.

“Gençlerimizi doğru yönlendirme adına yıllardır vermiş olduğumuz mücadelenin haklı gururunu yaşıyoruz. Bu yıl voleybol ve Futbol branşlarında Aksaray Mahallesi olarak şehrimizi temsil edeceğiz. Rakiplerimizin birçoğu şehir, belediye ve ilçe takımlarından oluşuyor. Bir mahalle takımının neler yapabileceğini tüm şehre hatta tüm ülkeye göstermek istiyoruz. Bizleri maddi ve manevi olarak destekleyen tüm yüreği güzel insanlara mahallem ve spor kulübüm adına sonsuz teşekkürler ederim. Ayrıca bizlere çok basit bir şekilde küçük destekler vermesine rağmen, gençlerimizin emeği ve maddi manevi bize gönülden katkı sağlayanların emeklerinden çok, bazı isimlerin ön plana çıkması bizleri rahatsız etmiştir. Desteğin küçüğü büyüğü yok ama 10 liranın 1milyon gibi gösterilmesine, öyle anlaşılmasında izin vermeyeceğimizin bilinmesini isteriz. Sporcuya gençliğe verilecek desteğin her daim yanında olacağız her platformda o insanları destekleyeceğiz ama yanlış anlaşılmalarada izin vermeyeceğimizin bilinmesi gerekiyor.”

23 Ağu 2022 - 17:43 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.