Murathan Sezonu Kapattı!

Geçtiğimiz Çarşamba günü yapılan antrenmanda sakatlanan ve MR’ı çekilen genç savunmacıdan kötü haber geldi…

Murathan Sezonu Kapattı!
Haber albümü için resme tıklayın

ÖZEL HABER: ÖZGÜR YILDIRIM

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında geçen hafta yapılan antrenmanda sakatlanan ve MR’ı çekilen Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’un Genç Oyuncusu Murathan Özen’in ön çapraz bağlarının koptuğu öğrenildi…

Geçtiğimiz Çarşamba günü gerçekleştirilen idmanda girdiği ikili mücadelede sağ dizi dönen başarılı futbolcuya sağlık heyeti tarafından ilk müdahale yapılırken ilk belirlemede de çapraz bağlarının koptuğu bildirilmişti.

Spor servisimizin edindiği bilgilere göre özel bir sağlık kuruluşunda MR’ı çekilen 21 yaşındaki savunmacının çıkan sonuçta sağ ayak ön çapraz bağlarında kopuk, iç yan bağlarında kopuk, iç menüsküste yırtık ve dizinde yoğun sıvı tespit edildiği belirtildi. Hemen tedavisine başlanan Murathan’ın Adana’da özel bir sağlık kliniğinde ameliyat edileceği öğrenilirken, genç oyuncunun 2020-2021 Futbol Sezonu’nu kapattığı bildirildi.

BAŞKAN ÖZTÜRK, MURATHAN İÇİN NE DEMİŞTİ?

Murathan Özen’in sakatlığıyla ilgili günışığı’na konuşan Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, her futbolcu olduğunu gibi Murathan’ın da bu kulübün evladı olduğunu belirterek, en kısa zamanda sahalara dönmesi adına her şeyi yapacaklarını belirtmişti.

Öztürk; “Genç bir kardeşimiz. Farklı bir ters sonuçta olsa Murathan bizim evladımız. Güçlü bir kardeşimiz. Tedavisi için biz elimizden geldiğince yapacağız. Oyuncularımız bizim evladımız. Murathan’a sahip çıkacağız. Biran evvel sahalara dönmesi adına her şeyi yapacağız. Çünkü bizim için önemli bir oyuncu.” ifadelerini kullanmıştı.

02 Tem 2020 - 12:46 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.