“Mutlaka Kazanmamız Gereken Bir Maçtı”

Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Özel İdarespor Koçu Aziz Akkaya, Türk oyunculardan yeterince verim alamadığını ifade ederek çok kötü oynadıklarını söyledi.

Birevim İl Özel İdare Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Aziz Akkaya Botaşspor karşısında kötü oynadıklarını belirterek, “bu kadar sayı yiyerek kazanamazsınız” açıklamasını yaptı.

Birevim il özel idare kadın basketbol takımı başantrenörü Aziz Akkaya, Botaşspor mağlubiyetinin ardından yaptığı değerlendirmede, tam takım olmalarına rağmen çok kötü oynadıklarını ve savunma yapamadıklarını belirtti.

Tecrübeli hoca Akkaya, “Gerçekten bugün ki maç kazanmamız gereken bir maçtı. Şimdiye kadar bir esküzümüz vardı. Bugün tam takımdık. Bu kadar oynanmaz bir takım hakikatten. Mücadele etmezsek bu iş böyle olmaz. Bütün Elazığ halkından özür diliyorum. Şimdi bakıldığı zaman yöneticilerde katkı yaptı herkes. İstediğimiz oyuncuları da aldık. Ama maalesef oyuncularımız bir arada oynamayı bilmiyor. Bugün gerçekten inanılır bir şey değil 95 sayı yememiz. Karşı takıma baktığımız zaman 4 tane oyuncu 40 dakika oynadı. Biz maalesef Türk oyuncularımızdan çok fazla katkı alamadık. Bunu söyleyebilirim. Tabi ki hep devamlı ‘bu oyuncu gelecek, bu oyucu gelecek’ diye bekliyorduk. Takımı da yaptıktan sonra hiçbir esküzümüz olmaması lazım. Gerçekten çok kötü oynadık. 95 sayı yemek demek hep aynı şeyi söylüyorum; bu kadar sayı yiyerek hiçbir maçı kazanamazsınız. Attığımız sayıda hiçbir problem yok. Ama bir müdafa yapmıyoruz. Nedenini bilmiyorum. Nedenini araştıracağız. Daha fazla çalışmamız lazım müdafa da. Göreceğiz. Ama gerçekten bugün çok üzgünüm. Kazanmamız gereken bir maçtı. Mutlaka kazanılacak bir maçtı. Ama gerçekten çok kötü oynadık. Üzgünüm” ifadelerini kullandı.

13 Ara 2020 - 12:31 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.