Necati Erdem, Seçimin İptali İçin Başvuru Yaptı

Elazığspor başkanlığına aday olan ancak seçime giremeyen Necati Erdem genel kurulun usule ve tüzüğe aykırı bir şekilde yapıldığını iddia ederek genel kurulun iptali için Elazığ Valiliği Dernekler Masası’na başvuruda bulundu .

Necati Erdem, Seçimin İptali İçin Başvuru Yaptı
Necati Erdem, Seçimin İptali İçin Başvuru Yaptı
Haber albümü için resme tıklayın

Elazığspor başkanlığına aday olan ancak seçime giremeyen Necati Erdem genel kurulun usule ve tüzüğe aykırı bir şekilde yapıldığını iddia ederek genel kurulun iptali için Elazığ Valiliği dernekler masasına başvuruda bulundu. Şimdiye kadar yapılan genel kurulların canlı yayınlandığını da belirten Necati Erdem, Son genel kurulun canlı yayını iptal ettirildiğini iddia etti. Erdem yaptığı itiraz başvurusunda kendi listesinde yer alan isimlerin Elazığspor tesislerine alınmadığını ve dışarda bekletildiğini bu isimlerin genel kurul tarafından üyeliklerinin reddedildiğini, diğer adayın üyeliğinin ise kabul edildiğini belirterek bunun eşitlik ilkesine aykırı bir davranış olduğunu belirtti. Elazığspor Genel Kurulu’nun şimdiye kadar şehir merkezinde yapıldığını da belirten Necati Erdem, genel kurulun tesislerde yapılmasının tarafsızlığı gölgede bıraktığını belirterek, Usule aykırı olarak kabul edilen delegelerin delegeliklerinin iptali ile genel kurulun iptali için 16 Ağustos Pazartesi günü Elazığ Valiliği dernekler masasına itirazda bulundu.

17 Ağu 2021 - 00:28 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

CENGİZ KAYA - sayın erdem böyle bi yönetim olamaz.futbolu televizyon ve tribünde izleyenler insanlarla ile yönetim olmaz....EN KISA ZAMANDA SİZLERİ ARAMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ....GERÇEK ELAZIĞLI

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Ağustos 00:28
01

Üzgün Elazığlı - Bırak gardaş git, yiyip bitirdiler kulubü zaten. Sen neyin peşindesin Allah aşkına. Bırak bu kendini kulüp başkanı olarak seçtiren adamla birlikte kapansın gitsin artık. Usandık gitti her sene aynı seneryo...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Ağustos 00:28