Onur Ayık Karabükspor'da!

Yeni sezonda PTT 1.Lig2de mücadele edecek Elazığspor’da yuvadan ayrılan son isim gurbetçi oyuncu oldu.

Elazığspor’da yaprak dökümü devam ediyor. Birçok takımın transfer listesinde bulunan Elazığsporlu Onur AYIK, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor’a transfer oldu.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’la 31 Mayıs 2016’ya kadar sözleşmesi bulunan Onur Ayık’ı kadrosuna kattı…

Yeni sezonda PTT 1.Lig’de mücadele edecek olan ve bu nedenle de kulübe para kazandırabilecek oyuncularını elden çıkaran Elazığspor’da birçok takımın transfer listesinde bulunan Onur AYIK, Kardemir Karabükspor’a transfer oldu.

Uzun bir zamandan bu yana Onur AYIK için girişimlerini sürdüren ve bu transfer için en ciddi taliplilerden biri olan Kardemir Karabükspor’da Elazığsporlu yöneticiler ile yapılan görüşmeler sonuç verdi ve gurbetçi oyuncunun transferine onay çıktı.

Alınan bilgilere göre, son teklifi dün yapan Kardemir Karabükspor yönetimi ile uzlaşma sağlandığı ve Onur AYIK’ın yapılan anlaşma sonucunda yeni sezonda Karabükspor forması giyeceği öğrenildi.

Elazığspor Kulübü’nden de söz konusu anlaşma doğrulanırken, şu an tatilde olan Onur AYIK’ın birkaç gün içerisinde Karabük’e giderek resmi sözleşmeye imza atacağı bildirildi.

Elazığspor formasıyla geride kalan sezonda Lig’de 23 maça çıkıp 3 kez fileleri havalandıran başarılı futbolcu, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise 5 karşılaşmada görev yaptı. 28 Ocak 1990’da Almanya’nın Walsrode kentinde dünyaya gelen 24 yaşındaki gurbetçi oyuncu Bordo-Beyazlı Forma ile 1180 Dakika süreyle sahada kaldı. Genç futbolcunun, Elazığspor ile 2 yıl daha mukavelesi bulunuyordu.

Elazığspor’un bu transferden ne kadar para alacağı ise henüz açıklanmadı.

13 Haz 2014 - 20:00 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.