"Oral Baba İçin Ringe Çıkacağız!"

Döndü: "Oral Hocayı Kaybetmenin Üzüntüsü İçerisindeyiz..."

Elazığlı Boksörler 3-9 Eylül tarihleri arasında ilimiz ev sahipliğinde düzenlenecek Gençler Türkiye Boks Şampiyonası için çalışmalarını aralıksız olarak sürdürürken, vefat eden Oral Hoca'nın üzüntüsünü de derinde yaşadılar...

Ahmet Uygur adına, Fırat Üniversitesi Çok Amaçlı Spor Salonu'nda düzenlenecek olan Türkiye Boks Şampiyonası için değerlendirmelerde bulunan Gençlik Spor Boks Antrenörü Cemil Döndü Oral Hocayı kaybetmenin üzüntüsü içerisinde olduklarını söyledi.

Döndü; "3-9 Eylül 2021 tarihleri arasında ilimize ev sahipliğinde yapılacak olan Ahmet Uygur Genç Kadınlar ve Genç Erkekler Türkiye Boks Şampiyonası'na hazırlanıyoruz. Tabi bu hazırlıklarımız hüzüne dönüştü. 35 yıllık boks antrenörü arkadaşım, Milli Takım Sporcusu, Milli Takım Antrenörü Oral Aslan Hocamızı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Sporcularımızda psikolojileri bozuldu. İnşallah sporcularımız erken zamanda toparlar. Şu ana kadar çok çalıştık emek verdik ama bugün o çalışmalarımız ve emeklerimiz hüzüne dönüştü. Oral Babamıza, Oral Hocamıza Allah'tan rahmet diliyorum. Ailesine ve boks camiasına başsağlığı diliyorum. İnşallah biz kendimiz toparlarsak, bu şampiyonada sporcularımız Oral Hocamız için gereken mücadeleyi verecektir. Herşeye rağmen hayat devam ediyor. Dostumuz gitti ama sporcuları burada onlarda söz verdiler Oral Baba için ringe çıkacaklar."

01 Eyl 2021 - 11:47 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.