Orhan Kaynak prensipte tamam

Elazığspor’da teknik direktör belirsizliği nihayet sona erdi. İstanbul’da bulunan başkan adayı Hacı Murat Yümlü, Teknik Direktör Orhan Kaynak ile 1+1 yıllık anlaşma sağladı.

Elazığspor’da günlerden buyana devam eden teknik direktör belirsizliği sona erdi.

Osman Özköylü, Soner Tolungüç, Sefer Yılmaz, Mustafa Sarıgül ve Oktay Derelioğlu ile temas kuran ve bu isimlerle uzlaşma sağlayamayan Başkan Adayı Hacı Murat Yümlü, son olarak gündeme gelen Orhan Kaynak ile 1+1 yıllık anlaşma sağladı.

Futbolseverlerin futbolculuk dönemlerinde Trabzonspor ve Beşiktaş’tan hatırladıkları Pro Lisans sahibi olan 48 yaşındaki Orhan Kaynak, son olarak TFF 2. Lig ekiplerinden Sarıyer’i çalıştırdı.

Teknik Direktörlük kariyerine Sarıyer’de başlayan Orhan Kaynak, daha önce ise Adana Demirspor, Sivasspor, Trabzonspor, Çaykur Rizespor, Sivasspor ve Eskişehirspor takımlarında yardımcı antrenör olarak çalıştı.

Bülent Uygun, Rıza Çalımbay, Mesut Bakkal, Hami Mandıralı, Roberto Carlos, Sergen Yalçın, Tamer Tuna ve Gireay Bulak gibi isimlerle çalışan Teknik Direktör Orhan Kaynak, Sarıyer’in ardından ikinci kez Elazığspor’da Teknik Direktör olarak görev yapacak.

12 Haz 2018 - 16:55 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.