Orhan Şam Gakgoş oldu!..

Bordo-Beyazlı Transfer Komitesi, dış transfer çalışmaları kapsamında Gençlerbirliği’yle yollarını ayıran Orhan Şam ile 1.5 yıl ön protokol imzaladı

Transfer tahtasını yarın açması beklenen Temsilcimiz Elazığspor, 5. Transferini savunmaya yaptı. Bordo-Beyazlı Transfer Komitesi dış transfer çalışmaları kapsamında Gençlerbirliği’nden Orhan Şam ile 1.5 yıl ön protokol imzaladı

Daha önce Ioan Hora, Canberk Dilaver, Halil İbrahim Pekşen ve Muhammed İldiz’i renklerine bağlayan Bordo-Beyazlı ekip, son olarak Gençlerbirliği’nde forma giyen stoper Orhan Şam ile 1.5 yıllık anlaşmaya vardı. Bu sabah saatlerinde Elazığ’a gelen ve transfer komitesi ile masaya oturan Orhan, kendisini 1.5 yıllığına Elazığsporlu yapan sözleşmeyi imzaladı. Tecrübeli oyuncu yeni takımıyla ilk antrenmanına çıktı. ORHAN ŞAM KİMDİR? Orhan Şam, 1986 yılında Karadeniz Ereğli'de dünyaya geldi. Futbola 10 yaşındayken amatör olarak Erdemirspor'da başlayan Orhan, Gençlerbirliği altyapısında yetiştikten sonra sırasıyla Hacettepe, Mardinspor, Fenerbahçe, Kasımpaşa ve son olarak yine Gençlerbirliği formaları giydi. Bu sezon ligde forma şansı bulamayan Orhan Şam 3 kez Ziraat Türkiye Kupası maçında forma şansı buldu. 31 yaşındaki futbolcu kariyeri boyunca toplam 167 Süper Lig maçında forma giydi. Şam; “Görev verilirse ben hazırım!..”

İmza sonrası duygu ve düşüncelerini spor servisimizle paylaşan ve spor müdürümüz Özgür Yıldırım’ın sorularını yanıtlayan 31 yaşındaki tecrübeli savunma oyuncusu Orhan Şam Elazığspor’u tercih etmesindeki en büyük nedeninin kulübün hedefleri olduğunu ve başarıya aç bir kulübe geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi.

Şam’ın ayağının tozuyla spor servisimize yaptığı açıklama aynen şöyle;

*Paradan ziyade bazı şeyler benim için daha önemli…

“Her konuda anlaşmaya vardık. İki taraf içinde inşallah hayırlı olur. Buraya gelmemin sebebi çok sıcak davranmaları. Hedefleri çok hoşuma gitti. Hedefi olduğu için ben de bu kulübü tercih ettim. Birçok takımdan teklif vardı, beni çok istediklerini belli ettiler. Futbolda paradan ziyade bazı şeyler benim için daha çok önemli. Başarıya aç bir kulüp olduğu için burayı tercih ettim. Son 3-4 yılda bazı sakatlıklar yaşadım. Benim için de Elazığspor için de inşallah çıkışlar senesi olur.”

*Eskişehirspor Maçı’nı 90 dakika izledim…

“Elazığspor’u takip ediyorum. TFF 1. Lig maçlarını fırsat bulursam izlerim. Bu haftaki maçı 90 dakika oturup izledim. Çok sevdiğim abilerim kardeşlerimde var burada. Biraz onlarında etkisi var gelmemde. İnşallan istediğimiz başarılara ulaşırız.”

“Taraftarların her zaman destek olduklarını söylediler. Sosyal medya hesabı kullanmıyorum ama ilgi duyduklarını biliyorum. Her zaman yanımızda olsunlar. Bu takımın hedefleri var, desteklerini esirgemesinler.”

* Bir takımda rekabet olursa başarı olur…

“Ben hazırım. Hocam oynatırsa oynarım. Sezgin abi yılların tecrübesi. Diğer genç kardeşlerimizi de takip ediyorum. Bir takımda rekabet olursa başarı olur. Bakalım hayırlısı olsun hakkımızda.”

30 Oca 2018 - 15:02 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.