Orman, Beşiktaş okulunu ziyaret etti

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Kovancılar ilçesine bağlı Çakırkaş beldesindeki Beşiktaş İlkokulu/Ortaokulu'nu ziyaret etti.

Spor Toto Süper Lig'de bu akşam oynanacak Sanica Boru Elazığspor-Beşiktaş karşılaşmasını izlemek üzere Elazığ'a gelen Orman, Elazığ Valisi Muammer Erol ve AK Parti Elazığ Milletvekili Faruk Septioğlu ile Kovancılar ilçesine bağlı Çakırkaş beldesine gitti.

Elazığ'da 8 Mart 2010'da meydana gelen depremde kullanılamaz hale gelen ilköğretim okulunun yerine beldede Beşiktaş Kulübü'nce yaptırılan ve 19 Ekim 2010 tarihinde açılan 12 derslikli okulu ziyaret eden Orman'ı, öğrenciler çiçeklerle karşıladı.

Öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirip, sohbet eden Orman, sınıfları gezdi. Bir sınıfta gazetecilere açıklamalarda bulunan Orman, çok mutlu olduğunu belirterek, gözlerinden ışık saçan çocukların kendi kültürleriyle büyüyeceğini söyledi.

Vali Muammer Erol ve Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri başta olmak üzere okulun yapımında emeği geçen herkese teşekkür eden Orman, "Çok mutluyum. Bunu sosyal sorumluluk projesinde Anadolu'nun her yerinde yapmayı nasip eder bize. Tabi önce Beşiktaş'ı bir toparlayalım da mali olarak ondan sonra. Burada evlatlarımızla, çocuklarımızla beraberiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Vali Muammer Erol ise 2010 yılında yaşanan depremin ardından, yıkılan okulların acil yapılması ihtiyacının ortaya çıktığını anımsatarak, "Sağ olsun Beşiktaş Kulübü yöneticilerinin ve özellikle de yöneticilerimizin eşlerinin gayret ve çabalarıyla, bizden böyle bir okul yapma teklifi kendilerine gitmeden bu okul yapılmış oldu. Okul sadece beldeye değil, çevrede taşımalı eğitim gören öğrencilere de hizmet veriyor" diye konuştu.

Erol, Septioğlu, Orman ve beraberindekiler, daha sonra Kovancılar ilçesindeki bir kahvehanede vatandaşlarla sohbet etti.

FİKRET ORMAN, ELAZIĞ VALİSİ İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Beşiktaş`ın Spor Toto Süper Lig`in 21. haftasında Elazığspor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmayı izlemek için Elazığ`a giden Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Elazığ Valisi Muammer Erol ve Elazığ İl Emniyet Müdürü Ayhan Buran ile kahvaltıda bir araya geldi.

Harput Kalesi`nde bulunan bir restoranda düzenlenen kahvaltı, sıcak bir ortamda gerçekleşti. Kahvaltıda Beşiktaş Yatırımlar Komitesi Üyesi Yalçın Kaya Yılmaz ve siyah-beyazlıların Yönetim Kurulu Üyem Seyit Ateş de yer aldı.

FİKRET ORMAN HARPUT KALESİ`Nİ GEZDİ Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Elazığ Valisi Muammer Erol ile Harput Kalesi`ni gezdi. Spor Toto Süper Lig`in 21. haftasında oynanacak Sanica Boru Elazığspor-Beşiktaş maçının izlemek için Elazığ`a giden Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, burada Harput Kalesi`ni gezdi. Başkan Orman, Beşiktaş Kulübü Yatırımlar Komitesi Üyesi Yalçın Kaya Yılmaz, Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Seyit Ateş ve Elazığ Valisi Muammer Erol ile birlikte Harput Kalesi bölgesinde yer alan Balakgazi Türbesi, Ulu Camii ve Şefik Gül Kültür Evi`ni ziyaret etti. Yetkililerden bölgenin tarihsel özellikleri hakkında bilgi alan Fikret Orman, daha sonra yöresel `çedene kahvesi` içip 8 köşeli Gakgoş kasketi taktı.

09 Şub 2013 - 18:21 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.