Ormanoğlu; " İlk yılımızda şampiyonluk yaşamak istiyoruz."

Elazığ Sanayi Sitesi Spor Kulübü, Sezona İddialı Giriyor...

Ormanoğlu; " İlk yılımızda şampiyonluk yaşamak istiyoruz."
Haber albümü için resme tıklayın

HABER: ÖZGÜR YILDIRIM

İsim değiştirerek bu yıl kurulan Elazığ Sanayi Sitesi Spor Kulübü 2021-2022 Futbol Sezonu'na iddialı giriyor. Kulüp 2.Başkanı Mehmet Ormanoğlu yaptığı yazılı açıklamada 1.Amatör Küme Futbol Ligi'nin zorluklarını bildiklerini ve bu zorlu maratonda mücadele edecek iyi bir takım oluşturduklarını belirtti. İyi bir teknik kadro yönetiminde amaçlarının mahalle gençlerini futbola kazandırmak olduğunu aktaran Ormanoğlu, takımı oluştururken, desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'na ve Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Gür'e teşekkür etti.

*MAHALLEMİZİN GENÇLERİNİ FUTBOLA KAZANDIRMAK İSTİYORUZ.

Ormanoğlu yazılı basın açıklamasında; "Elazığ Sanayi Site Spor Kulübü olarak 2021-2022 Futbol Sezonu'nda 1.Amatör Ligi'nde faaliyetlere başlıyoruz. 1.Amatör Ligi'nin ne kadar zor olduğunun bilincinde olarak hazırlıklarımızı sürdürüyoruz ve bu kapsamda iyi bir yönetim ve teknik kadro oluşturduk. Mahallemizin gençlerini futbola kazandırarak Elazığ'ın Amatörüne katkı sunmak için elimizden gelen mücadeleyi gösteriyoruz. Takımımız ligi bilen deneyimli sporculardan oluşuyor. İlk yılımızda şampiyonluk yaşamak istiyoruz. Desteklerini esirgemeyen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'na Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Gür'e teşekkür ederiz. 2021-2022 Futbol Sezonu'nun fair-play çerçevesinde gerçekleşmesini temenni ederiz. Elazığ Amatör Ligleri'nde faaliyet gösteren kulüplere başarılar dileriz."

20 Eki 2021 - 11:33 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.