Osmanlı ve Ümraniye Maçları Malatya'da

Bordo Beyazlı temsilcimizin lige tutunabilmesi adına kritik öneme sahip Osmanlıspor ve Ümraniyespor maçları Malatya Stadyumu'nda oynanacak.

Ligin ikinci yarısında iç saha maçlarını Şanlıurfa’da oynayan Birevim Elazığspor, Spor Toto 1. Lig’in 30 ve 32. haftasında oynayacağı Osmanlıspor ile Ümraniyespor karşılaşmaları Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacak.

Spor Toto 1. Lig’de kümede kalma mücadelesi veren ve iç saha maçlarını tıpkı deplasmana gider gibi Şanlıurfa’da oynayan temsilcimiz Birevim Elazığspor, Spor Toto 1. Lig’in 30 ve 32. haftasında oynayacağı Osmanlıspor ile Ümraniyespor karşılaşmaları Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacak.

Konuyla ilgili Bordo-Beyazlı Kulüpten yapılan açıklamada “Yapılan girişimler sonucunda takımımız açısından büyük önem taşıyan Osmanlıspor ve Ümraniyespor müsabakalarını Malatya’da oynayacağız. Bu konuda bizlere Yeni Malatya Stadyumunun kapılarını ve gönüllerini açan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a, Evkur Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek’e, ayrıca Yeni Malatya Stadyumunun tahsisi konusuyla bizzat ilgilenen milletvekillerimize teşekkür ederiz” denildi.

19 Mar 2019 - 13:38 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

El_aziz - Kalmış 8 maç. Bu maçlardan en az 5 maçı kazanamazsan küme düşeceksin.Takım önce Hatay deplasmanı,sonra Altınordu ile Urfada oynayacak.Daha sonra Eskişehir deplasmanına gidecek ama takımda zerre kadar ilerleme yok. Yigitcan,Ahmet Sabri,Emir Gökçe gibi amatör topçularıyla oynayarak bu takımlardan puan almayı düşünmek akıl mantık işi değil Kalkmış ligin sonunda oynanacak maçlar Malatyada oynanacak diye seviniyorsun. . Yazıklar olsun gerçekten. Bu takımı bu duruma getiren çabulcular; Siz yalnızca Elazığsporun parasını değil,Elazığ gençliğinin hayallerini de çaldınız. Şunu asla unutmayın ki asla iflah olmayacaksınız. Uzun lafın kısası; Geçti Bor'un pazarı, sür eşşeği Niğde'ye..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Mart 13:38