"OYUNCULARIMIZ GAYRETLİ VE İSTEKLİ"

Çalışmalarının her geçen gün olumlu gelişmeler gösterdiğini belirten Çınar, iyi bir takım olduklarını söyledi.

"OYUNCULARIMIZ GAYRETLİ VE İSTEKLİ"
Haber albümü için resme tıklayın

TFF 3. Lig 2. Grup'ta ilimizi temsil edecek Elazığ Karakoçan FK yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Kendi tesislerinde 1. Etap hazırlık kampını yaptıklarını belirten Teknik Sorumlu Ender Çınar; “Yeni sezona hazırlıklarımız olumlu gelişmeler yaşayarak devam ediyor. Bu sezon aldığımız karar ile genç ve yetenekli oyuncuları kadromuza kazandırdık. Bu oyuncularımızın çok önemli bir bülümü burada yaptığımız çalışmalarda bir hafta içinde çok olumlu gelişmeler gösterdiler. Bu durum bizleri mutlu ediyor.”dedi.

ÇINAR; "SANTRAFORA İHTİYACIMIZ VAR."

1. Etap hazırlık kampında genellikle fizik geliştirme ve kondisyon artırıcı çalışmalara yoğunlaştıklarını belirten Ender Çınar; “Aramıza katılan genç oyuncularımızdan belki birkaçı bu çalışma dönemi sonunda aramızdan ayrılacak. Yine geçtiğimiz sezon kadromuzda yer alan bir isim 2. Etap hazırlık kampında aramızda olmayabilir. Şu ana kadar yaptığımız transferler ile kadromuzun ihtiyaçlarını önemli ölçüde giderdik. Ancak bir santrafor ihtiyacımız var bu konuda transfer çalışmalarımız sürüyor.

Yaptığımız bir haftalık hazırlık çalışmalarında takım olarak gerçekten çok iyi bir görüntü ortaya çıktı. Oyuncularımız gayretli ve istekli. Tecrübeli oyuncularımız gençlere yardımcı oluyorlar. Bu durumda takım olma yolunda çok büyük önem taşıyor.”diye konuştu.

8 AĞUSTOS’TA ERZURUM’DA BAŞLAYACAĞIZ

1.Etap hazırlık kampı çalışmalarının 4 Ağustos’a kadar devam edeceğini belirten Ender Çınar;“ 2. Etap hazırlık kampı çalışmalarımızı Erzurum’da yapacağız. Erzurum’da taktik ağırlıklı çalışmalar yapacağız. Bu çalışmalarımız kapsamında 3 hazırlık maçı oynamayı planladık. Bu hazırlık maçlarında takımımızı tam olarak görme şansını bulacağız. Tespit edeceğimiz eksiklikleri de gidererek lige hazır hale geleceğiz. Karakoçan olarak bu yıl ligde çok koşan ve çok mücadele eden bir takım olacağız. Genç ve enerjik bir takım olarak ilimizi bu ligde en iyi şekilde temsil etmenin çabasında olacağız.”dedi.

27 Tem 2022 - 16:04 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.