Ozan, Elazığspor Kampına Katıldı

Elazığspor forması altında 2 Şampiyonluk yaşayan ve takımda oynadığı süre içinde önemli katkıları olan Ozan TAHTAİŞLEYEN yeniden yuvaya döndü

Elazığspor forması altında 2 şampiyonluk yaşayan, oynadığı süre içinde takıma önemli katkıları olan ve taraftarların yakından tanıdığı futbolcu Ozan TAHTAİŞLEYEN yaklaşık 5 yıl arada sonra yeniden eski takıma döndü.

Edindiğimiz bilgilere göre dün akşam saatlerinde Elazığspor’un Antalya kampına katılan Ozan TAHTAİŞLEYEN’in resmi sözleşmeyi kampta atacağı öğrenildi.

Ozan TAHTAİŞLEYEN, futbola 1999 sezonunda Beşiktaş Altyapısında başladı. 2004 yılına kadar Beşiktaş alt yapısında oynadı. Daha sonra 2004-2005 sezonunda Beşiktaş’ta profesyonelliğe imza attı. Ozan Tahtaişleyen sırasıyla Gaziantepspor, Uşakspor, Kartalspor ve Pendikspor’da oynadıktan sonra 2009 yılında Elazığspor’a transfer oldu. 2011 yılına kadar Elazığspor’da iki şampiyonluk yaşayan Ozan Tahtaişleyen daha sonra Kayseri Erciyesspor, Şanlıurfaspor, Adanaspor, Adana Demirspor ve son olarak da Altınordu formasını giydi.

04 Oca 2017 - 22:44 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.