"Neden 3.Lig’e düşüren başkan olarak tarihe geçeyim?"

Başkan Öztürk, Elazığspor’un kaderini belirleyecek toplantıda istedikleri birliği-bütünlüğü görememesi durumunda görevinden istifa edeceğini söyledi...

"Neden 3.Lig’e düşüren başkan olarak tarihe geçeyim?"
"Neden 3.Lig’e düşüren başkan olarak tarihe geçeyim?"
Haber albümü için resme tıklayın

HABER: ÖZGÜR YILDIRIM-Kanal 23'te yayınlanan Telefinal programına telefonla katılan Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk; "Ankara'da Sayın Valimiz ve belediye başkanımızla çarşamba veya perşembe günü bir görüşme yapacağız. Ben kümede kalmak için projelerimi anlatacağım. Benim bu projelerime ve önerilerime destek bulamazsam istifa edeceğim."dedi.

Kanal 23’ün ekran klasiği Telefinal programına telefonla katılan Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, önemli açıklamalarda bulundu...

Dün akşam saat 21.00’de yayınlanan ve Moderatörlüğünü Spor Müdürü Ceyhun Gül’ün yaptığı programa Gençlik 23 Tribün Lideri Serkan Çayır, Narkoz Tribün Lideri Mücahit Biçer ve Milliyetçi Elazığsporlular Tribün Lideri Muhammed Arslan konuk olarak katılarak görüş ve düşüncelerini dile getirdi.

Elazığspor’un ligde kalabilmesi için nelerin yapılabileceğinin konuşulduğu programda ilerleyen dakikalarda telefonla bağlantı sağlanan Başkan Selçuk Öztürk oldukça önemli açıklamalarda bulundu.

Çarşamba veya Perşembe günü Başkent Ankara’da Vali Erkaya Yırık, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve ilimiz milletvekillerinin de yer alacağı bir toplantı yapacaklarını aktaran Başkan Öztürk, Elazığspor’un kaderinin bu toplantıya bağlı olduğunu ve toplantıda takımın ligde kalma formüllerini anlatacağını ifade ederken, toplantıda istedikleri birliği-bütünlüğü görememesi durumunda görevinden istifa edeceğini söyledi.

Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk’ün Telefinal Programı’nda yaptığı telefon bağlantısının satırbaşları şu şekilde;

“Gecikilmiş Bir Toplantı”

Allah nasip ederse, Valimiz, Belediye Başkanımız, Vekillerimizle ya Çarşamba ya da Perşembe günü bir toplantı yapacağız. Bu toplantı elzem bir toplantı, olması gereken bir toplantı hatta gecikilmiş bir toplantı aslında. Bu toplantının 5 ay önce yapılması gerekiyordu.

Ben bu toplantıda Elazığspor’un ligde kalma formüllerini, kalem kalem anlatacağım. Eğer bu anlatacağım noktalara onay verilirse, sözlerimiz yerde kalmazsa Allah’ın izniyle Elazığspor’u ligde bırakacağız.

“Birliği-Bütünlüğü Görmezsem Toplantı Sonucu İstifa Edeceğim”

Uzamadan, kısa, haftalık, günlük, saatlik programlarla ben meramımı anlatacağım, onlar da onay verirse, bizi inandırırlarsa bu takım ligde kalır. İnandırmazlarsa, ben o masada bu birliği-bütünlüğü görmezsem toplantı sonucu istifa edeceğim. Şimdi Çarşamba veya Perşembe günü ben seninle oturdum, ben sana bu takımın ligde kalması için çözüm önerilerimiz A, B, C, D planını anlattım, sen de dedin ki olmaz, yapamayız. Peki, ben neden 2.Lig’den 3.Lig’e düşüren başkan olarak tarihe geçeyim?

“Bu Hepimizin Utancı Olur”

Bu bir gemileri yakma değil, ben bir planlama sunacağım, eğer buna destek verirlerse biz düşmeyiz, yani Allah istemez ayrı konu. Ama biz takım olarak bu durumdayken benim planlamama destek verilmezse, o zaman biz hep birlikte Elazığspor’un küme düşmesini kabullenmiş olacağız.

Belediye Başkanımız aslan gibi, Valimiz aslan gibi. Ben fazla bir şey konuşamıyorum, ben bir planlama sunacağım, içerideki bütün çocuklarımızı mutlu etmemiz lazım. Benim bugün itibariyle içeriye olan borcum 1 Milyon 400 Bin, 1 Milyon 500 Bin Lira. Bu, benim rakibimin 2 tane oyuncu parası. Ben bu çocukların parasını verip, “Haydi çocuklar, bu saatten sonra priminiz bu kadar ve bunu da maçı kazandıktan sonra hemen vereceğim dediğim zaman, bu takım ligde kalır. Ama biz bunu beceremezsek, hepimizin utancı olur ve küme düşeriz.

02 Mar 2021 - 23:29 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Gakgo - Selçuk sen Elazığsporu batırdın Allahta seni batırsın inşAllah

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Mart 23:29