PALU’DA SPOR TESİSLERİNİN YAPIMINA BAŞLANIYOR

Gençlik ve Spor Bakanlığınca ilimiz ve ilçelerinde spor tesisleri projeleri kapsamında Palu’da yapılması planlanan tesislerin yapımına başlanıyor.

PALU’DA SPOR TESİSLERİNİN YAPIMINA BAŞLANIYOR
Haber albümü için resme tıklayın

Palu da tesislerin yapılacağı alanın belirlendiğini ve bu alanda ki zemin düzeltme çalışmalarına başlanıldığını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren; “Bakanlığımız ile imzaladığımız protokol kapsamında Palu İlçemizde kapalı spor salonu, gençlik merkezi ve futbol sahalarının yapımına başlanıldı. Bu tesislerimiz ilçemize Hayırlı olsun. Tesislerimiz imzalanan protokolde belirlenen şekilde yapılacak. Biz de bu çalışmaları yakinen takip edeceğiz. İlçemizin bu spor tesislerine kavuşması ile birlikte gençlerimiz çok daha iyi şartlarda spor yapmanın imkânına kavuşacak ve ilçemizde ki sportif faaliyetlerde başarı oranı artacaktır.”dedi.

11 Ağu 2022 - 15:52 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.