PAROLA 3 PUAN!

TFF 3.Lig 1.Grup'ta ilk 2 haftayı mağlubiyetle tamamlayan ve grubunda tek puansız takım konumunda olan Bordo-Beyazlılar sahasında konuk edeceği Artvin Hopaspor'u mağlup ederek kötü gidişatına son vermek amacında...

HABER: ÖZGÜR YILDIRIM

TFF 3. Lig 1. Grup’un 3. Haftası’nda Pazar günü sahasında Artvin Hopaspor'u konuk edecek

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor'da hedef 3 puan...

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, TFF 3. Lig 1. Grup’un 3. Haftası’nda Artvin Hopaspor’la karşılaşacak. Zorlu maçın son çalışmasını Cumartesi günü Elazığspor Tesisleri'nde gerçekleştirecek olan Kenan Kamaç idaresindeki Elazığspor, kampa girip maç saatini beklemeye başlayacak. Sezona 2 mağlubiyetle kötü bir başlangıç yapan Elazığspor'da hedef sezonun galibiyetini almak. Kart cezalısı Okan Aytekin ve bugün Elazığ'a gelecek Yiğitcan Erdoğan haricinde Elazığspor’da eksik ya da cezalı futbolcu bulunmuyor.

Elazığspor’un, Artvin Hopaspor’la oynayacağı maçı Hatay Bölgesi’nden C Klasman Hakemi Deniz Kükrek yönetecek. Hakem Kükrek'in yardımcılıklarını Gaziantep C Klasman Yardımcı Hakemleri'nden Halil Tolgahan Demir ve Selçuk Kaplan yapacak. Mücadelede 4. hakem olarak ise Mersin Bölgesel Lig Hakemi Hasan Can Tamtekin görevlendirildi.

19 Eylül Pazar günü saat 15.00'te başlayacak olan maça Doğukent Stadyumu ev sahipliği yapacak. Müsabakanın biletleri bugün Elazığspor Store’den, maç günü ise hem Elazığspor Store’den hem de Doğukent Stadı’ndan 10 TL karşılığında temin edilecek.

17 Eyl 2021 - 16:11 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.