Patates Tarlası’na, Narkoz Tepkisi!

Başkan Mücahit Biçer, il yöneticilerine seslenerek futbolcu sağlığına olumsuz etki yapacak ve sakatlıklara davetiye çıkaran tesisler için gerekli çalışmaların yapılması çağrısında bulundu…

Patates Tarlası’na, Narkoz Tepkisi!
Haber albümü için resme tıklayın

Haber: Özgür YILDIRIM

Birevim Elazığspor Narkoz Taraftarlar Grubu Başkanı Mücahit Biçer yaptığı yazılı açıklamada yeni sezon hazırlıklarının gerçekleştirildiği Elazığspor Tesisleri’nin içler acısı durumda olduğunu belirterek, gerekli çalışmaların yapılması için il yöneticilerine çağrıda bulundu…

Diğer şehirler stadyum ve tesisleşme anlamında çağ atlarken Elazığ’ın 20 yıl geriye gittiğine dikkat çeken Başkan Biçer, artık boş vaatlerle Elazığ halkının kandırılmamasını bildirdi.

Narkoz Taraftarlar Grubu Başkanı Mücahit Biçer’in açıklamaları şöyle;

“Antrenman Sahası sararıp otlarla doluşmuş, tarladan hiç farkı kalmamış durumdadır bu hal vaziyet biz Elazığspor Taraftarlarını derinden üzmüştür. Buradan il yöneticilerine sesleniyoruz. Büyük Elazığspor’u bu durumda görmek sizlere utanç vermiyor mu? Bunu gerçekten de merak ediyoruz. Bu şehirde 2 tane profesyonel takım var. 2 tane Bal Ligi Takımı var. Diğer şehirler stadyum ve tesisleşme anlamında çağ atlarken Elâzığ’ımızı 20 yıl geri götürdünüz. Bırakın stadyumda taraftarın önünde maç oynanacak bir stadı, antrenman yapılacak bir tesis dahi yok, bu işler artık vaatlerle sözlerle olmuyor. Elazığ’a ve futbola artık gerekli yatırımlar yapılmalıdır. Narkoz Grubu”

18 Tem 2019 - 12:38 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

yuksel bulut - bu hallere düşecek takımmıydık..1980 yıllarda 2 3 ligde bile bu kadar kötü şartlarda degildik o zaman daha mutluyduk arzuluyduk daha çok sahiplenen ve daha çok kenetlenen bir halk vardı şimdi vurdum duymaz bir halk ilgisiz yöneticiler kısaca sahipsiz olduk..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Temmuz 12:38
02

tarih - tarihin en kötü siyasi ve yöneticlerine denk geldik .

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Temmuz 12:38
01

MARCO - Yazik gercekten cok yazik sahipsiz memleket Milletin oy verdigi AKP MILLETVEKILLERI UTANSIN

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Temmuz 12:38