PERİLER, HATAY'A HAZIRLANIYOR

Nesibe Aydın Maçı sonrasında hazırlıklarına ara vermeden başlayan Bordo-Beyazlı ekibimiz, bu kapsamda günü tek çalışma yaparak tamamladı.

Herbalife Nutrition Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi 14. Hafta erteleme maçında deplasmanda Hatayspor ile karşılaşacak olan Elazığ İl Özel İdaresi Kadın Basketbol takımında zorlu maçın hazırlıkları başladı.

Nesibe Aydın Maçı sonrasında hazırlıklarına ara vermeden başlayan Bordo-Beyazlı ekibimiz, bu kapsamda günü tek çalışma yaparak tamamladı.

Saat 16.00'da İl Özel İdaresi Çimentaş Spor Salonu'nda gerçekleştirilen antrenman, Başantrenör Mehmet Özkan ve yardımcılarının kontrolünde yapıldı.

Bu antrenmanla birlikte hazırlıklarının ilimizdeki etabını tamamlayan Elazığ İl Özel İdaresi Kadın Basketbol takımı, son çalışmasını Salı günü akşam saatlerinde Hatay'da yaparak kampa girecek ve maç saatini beklemeye başlayacak.

Hatayspor ile Elazığ İl Özel İdarespor'u karşı karşıya getirecek olan zorlu müsabaka, 26 Ocak Çarşamba günü saat 16.00'da Antakya Spor Salonu'nda oynanacak.

Zorlu Maç için 25 Ocak Salı günü saat 06.00'da kara yolu ile Hatay'a gidecek olan Bordo-Beyazlı kafile, maçın ardından ilimize dönecek.

24 Oca 2022 - 16:44 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.