Periler, Kayseri'de yara saracak!

Basketbol Şube Sorumlusu Orçun Coşkun; " Birevim İl Özel İdare olarak öncelikli olarak kalan beş maçımızı kazanmak için mücadele vereceğiz.”dedi...

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Liginde mücadele eden Birevim İl Özel İdare bu hafta deplasmanda Bellona Kayseri Basketbol ile karşılaşacak.

Ligde son iki maçını kaybettiklerini ve bunun da ilk sekiz hedefini olumsuz etkilediğini belirten Basketbol Şube Sorumlusu Orçun Coşkun; “ Lider Fenerbahçe Öznur Kablo ile oynadığımız maçı kaybettik. Ardından evimizde OGM Ormanspor ile oynadık. Bu maçı kazanmak için mücadele ettik ancak istediğimizi alamadık. Sonuçta son iki maçımızı kaybettik. Bu hafta sonunda deplasmanda oynayacağımız Bellona Kayseri Basketbol maçımızı kazanıp kötü gidişe dur demek istiyoruz.”dedi.

Ligde son beş haftaya girdiklerini belirten Coşkun; "Bu maçların tümünü kazanabilecek güçteyiz. Kendimize bu maçları kazanma hedefi koyduk. Bu maçlarımızı kazanmamız durumunda diğer takımlarında alacaklarına neticeye bağlı olarak ilk sekiz takım arasında yer almamız mümkün olabilecek. Tabiki şu anda bunu söylemek zor ancak biz Birevim il Özel İdare olarak öncelikli olarak kalan beş maçımızı kazanmak için mücadele vereceğiz.”diye konuştu.

24 Şub 2021 - 15:56 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.