RAKİPLERİNE SAHAYI 'ZİNDAN' ETTİ

ÖZGÜR YILDIRIM- ÖZEL HABER - Milli takım ve Fırat Üniversitesi oyuncusu Zindan Altın ilk yarıda attığı 5 golle 1.Bölge 3.Grup'ta en fazla gol atan oyuncu oldu…

RAKİPLERİNE SAHAYI 'ZİNDAN' ETTİ
RAKİPLERİNE SAHAYI 'ZİNDAN' ETTİ
Haber albümü için resme tıklayın

Bu sezon 3 takımla mücadele ettiğimiz Bölgesel Amatör Ligi'nde; ilk yarı değerlendirmesinde Milli takım ve Fırat Üniversitesi oyuncusu Zindan Altın en fazla gol atan oyuncu oldu.

İlk yarı 8 maçlık bir maratonun ardından araya giderken takımlarımızın maç istatistiklerinde şu sonuçlar ortaya çıktı. Gol krallığında 5 gol atan Zindan 1.Sıra'da yeralırken, Yolspor'lu Kenan Ağgül ve Fırat Üniversitesi'nden M. Ali Polat 4 golle Zindan'ın takip ettiler. Fırat Üniversitesi takımı hem ilk yarıyı lider kapattı hem de gol zirvesinde de iki oyuncusu boy göstermiş oldu.

Yaptığımız ilk yarı değerlendirmesinde gol sıralamasında şu sonuçlar ortaya çıktı;

  1. Zindan Altın: 5
  2. Kenan Ağgül: 4
  3. M. Ali Polat: 4

Ersen Kantarcıoğlu, Mehmet Aydur, Burakhan Cevher, Recep Akkaya, U. Can Gökdemir, Emrah Akyıldız, Turan Ekici: (3), Mehmet Bayram ve Semih Çağlar: (2) Abdulsamet Biçer, Abdulbaki Umay, Emrah Köysüren, Muhammed Yılmaz, Muhammed Akyıldız, Yusuf Karataş, Ahmet Yeşilbaş, H. Sıddık Demir, Cantürk Güngör, Taha Esmeray, Birkan Doğan, Nurullah Doğan, Ö. Faruk Gül, Ayvaz Koç, Furkan Keleş: (1’er) gol atarken Fırat Üniversitesi kalecisi Gökhan Zirekli ise ligin 3. Haftasında Dersinspor ile oynanan maçta kendi kalesine gol atan kaleci oldu.

Bir başka değerlendirme ise takımlarımızın ilk yarı durumu oldu ve Fırat Üniversitesi ilk yarıyı 19 puanla lider tamamlarken; oynadığı 8 maçta, 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle, rakip kaleye 21 gol atarken kalesinde 8 gol gördü.

İkinci sırada tamamlayan bir başka temsilcimiz Yolspor takımı ise oynadığı 8 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle, rakip kaleye 17 gol atıp kalesinde de 6 gol gördü.

Bir başka temsilcimiz Kovancılarspor ise ilk yarıyı 5. Sırada tamamladı ve oynadığı 8 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyetle, rakip kaleye 15 gol atarken; kalesinde ise 11 gol gördü.

29 Ara 2021 - 16:54 - Spor

Mahreç   Editör


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.