RUHUN ŞAD OLSUN GÖKMEN!

Vefatının 15. yıl dönümünde usta futbolcumuz Gökmen Yıldıran’ı saygı ve özlemle anıyoruz.

RUHUN ŞAD OLSUN GÖKMEN!
Haber albümü için resme tıklayın

2006–2007 Futbol Sezonu öncesinde Elazığspor Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman esnasında geçirdiği kalp krizi sonucu kaybettiğimiz genç oyuncumuz Gökmen Yıldıran’ı vefatının 15. yıldönümünde rahmetle anıyoruz.

9 Ağustos 2006 Çarşamba günü öğleden sonra Elazığspor Tesisleri’nde yapılan idmanda saat 18.47 sularında aniden fenalaşan ve yapılan ilk müdahalenin ardından Fırat Üniversitesi Tıp Merkezi’ne kaldırılan ancak, tüm uğraşlara rağmen kurtarılamayarak 28 yaşında hayata gözlerini yuman futbolcumuz Gökmen Yıldıran, Elazığ’ı mateme boğmuş ve ertesi gün Elazığ Spor Camiası, Elazığsporlu Yönetici ve futbolcuların da katıldığı Elazığspor Tesisleri’nde düzenlenen tören ve İzzetpaşa Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere memleketi Bursa’nın Orhangazi İlçesi’ne gönderilmişti. Vefatının üzerinden tam 15 yıl geçti ama, Gökmen Yıldıran, Ailesi ve yakınları gibi, sevenleri ile Elazığspor Taraftarları tarafından da unutulmadı.

09 Ağu 2021 - 16:09 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Kenan - Allah rahmet eylesin. Elazığspora çok fayda verecekti. Ama ömrü yetmedi.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Ağustos 16:09