"Sağlam bir altyapımız var.”

Antrenör İsmail Bayraktar: "Maddi imkansızlıklar yüzünden 1. Lig'e düştük. Ancak biz bu ligde yine başarılı olacağız."dedi...

Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü Antrenörü İsmail Bayraktar, alt yapıda önemli başarılar elde eden bir sporcu topluluğunun bulunduğunu belirterek; "Kulüp olarak bugüne kadar hep altyapımızdan gelen oyuncularımız ile liglerde mücadele verdik. Bu geleneğimizi yine devam ettireceğiz. Sağlam bir altyapımız var.”dedi...

Ülke genelinde altyapıdan gelen oyuncuları ile Süper Lig'e kadar gelen bir başka takım olmadığını belirten İsmail Bayraktar; “ Biz bu kulübü kurduğumuzda farklı amaç ve hedeflerimiz vardı. Ancak sporcularımız o kadar başarılı bir gelişme yaşadılar ki Süper Lig'e kadar yükseldik. Süper Lig'e kadar gelen takımımız burada bazı takviyeler alabilseydi bugün yine Süper Lig'de olurduk. Bize ekonomik destek vermeleri adına girişimlerimiz olduysa da sponsor bulamadık. Sonuçta 1. Lig'e düştük. Ancak biz bu ligde yine başarılı olacağız. Çünkü gerçekten alt yaş gruplarında çok önemli sporcularımız bu takıma katkı sağlayacaklar.Eğer ekonomik sıkıntılarımızı da giderecek destek alırsak çok daha başarılı olur ve ilimize çok önemli kazanımlar sağlarız.” dedi.

23 Tem 2021 - 13:57 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.