Sakarya Maçı Ertelenebilir!

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’un 13. Haftası’nda temsilcimiz TY Elazığspor’u konuk edecek olan Sakaryaspor’da 21 futbolcu karantinaya alındı…

Misli.com 2. Lig’de mücadele eden Temsilcimiz Tetişyapı Elazığspor’un ligin 13. haftasında oynayacağı Sakaryaspor maçı, Sakarya’da 10 oyuncunun korona testinin pozitif çıkmasından dolayı ertelenebilir.

Sakaryaspor’da 6 futbolcu, 2 yönetici ve 1 personelin koronavirüs testinin pozitif çıktığı belirtildi. Çağrı Ortakaya, Oğuzhan Kayar, Alişan Şeker, Mehmet Boztepe, Emirhan Civelek, Fatih Tultak’ın koronavirüs testleri pozitif çıktı. Sakaryaspor’da Oğuz Çalışkan, Nuri Fatih Aydın, Azad Filiz ve Devrim Taşkaya’nın koronavirüs tedavileri devam ediyordu. Takımda koronaya yakalanan futbolcu sayısı 10’a yükselmiş oldu. Perşembe günü oynanacak olan Elazığspor maçının ertelenmesi gündeme gelirken, maçın oynanması durumunda Sakaryaspor Elazığspor karşısına 10 eksikle çıkacak. Sakaryaspor’da Futbol Şube Sorumluları Metekan Yılmaz ile Hasan Özkan’ın da koronavirüs testleri pozitif çıktı. Hasan Özkan ikinci kez koranavirüse yakalandı.

Yönetim çok sayıda futbolcunun koronaya yakalanması sonucu ligde oynayacağı 3 maç için erteleme talebinde bulundu.

Sakaryaspor'da perşembe günü oynanacak Elazığspor maçı öncesi yapılan Covid-19 testlerinde Çağrı Ortakaya, Oğuzhan Kayar, Alişan Şeker, Mehmet Boztepe, Emirhan Civelek, Fatih Tultak ve 4 futbolcunun daha koronavirüs testleri poztifi çıktı. Sakaryaspor’da Oğuz Çalışkan, Nuri Fatih Aydın, Azad Filiz ve Devrim Taşkaya’nın koronavirüs tedavileri devam ediyordu. Takımda koronaya yakalanan futbolcu sayısı 14’e yükselmiş oldu

Konuyla ilgili Sakaryaspor kulübünden yapılan açıklamada, "Elazığspor maçı için yapılan Covid-19 testi sonucunda 10 oyuncumuz pozitif çıkmış ve karantinaya alınmıştır. 11 futbolcumuz ise temaslı görüldüğü için izolasyon süreci başlamıştır. Toplamda 21 futbolcumuz karantinaya alınmıştır" denildi. Öte yandan Sakaryaspor yönetiminin ligde oynayacağı 3 maç (Elazığspor, Baybur ÖİS, Serik Belediye) için TFF'ye erteleme talebinde bulunduğu öğrenildi. Türkiye Futbol Federasyonu’nun müsabakayı ileri bir tarihe ertelemesi bekleniyor.

02 Ara 2020 - 13:03 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.