Şampiyondan, Şerifoğulları’na Ziyaret

Bedensel Engelliler Halter Şampiyonası’nda Türkiye 3.’sü olan Metin Fırat, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı makamında ziyaret etti

Kocaeli’nde yapılan Bedensel Engelliler Türkiye Halter Şampiyonası’nda 3. olan Elazığlı sporcu Metin Fırat, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile bir araya geldi. Beş ay önce sosyal medyadan izlediği videoyla engelleri ortadan kaldırmaya merak salan Fırat, yoğun antrenmanların ardından 22-23 Kasım tarihlerinde yapılan organizasyonda Türkiye 3.’sü olmuştu. 5 yaşında geçirdiği çocuk felcinden dolayı bedensel engelli kalan Metin Fırat, kendisi gibi engelli olan vatandaşlara umut ışığı olmuştu.

Başkan Şerifoğulları’yla makamında bir araya gelen Fırat, desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ise; “Bedensel Engelliler Halter Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil ederek Türkiye üçüncüsü olan Metin Fırat kardeşime ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

03 Oca 2020 - 15:47 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.